reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję kochana
Ale nie ukrywam że się mocno tym faktem zmartwiłam...
Ja też bardzo się martwiłam :( ważne, że nie było plamien , skurczy i boli brzucha I wierzę , że u Ciebie też tak będzie:* ja jak dobrze pamiętam to miałam 15, 6 i później 29 :) zrobiłam 3 weryfikacje i później nie sprawdzałam;) progesteron odstawiłam tak jak Pani doktor mówiła czyli 8tc i chciałam sprawdzić na własną rękę ale jak pojechałam to w labo awaria i zamknięte więc pomyślałam , że to znak i żebym dbała sobie spokój :laugh2:.. 3mam kciuki ! :*

;)
b05cb0493657c0a59c2bf23ad25766d3.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Gratulacje [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki Kurcia! Myślę o tym pakiecie 2+1,ale pewnie po pierwszej wizycie zdecydujemy tak na 100%.
Ja go mialam i ns prawde polecam tylko jak.sie zdecydujecie to.na nastepnej podpisujcie umowe zebyscie jyz za wizyte nie placili. Moj gin sie pytal po co juz podpisywalam a coz go to obchodzilo:) bo to.w rejestracji sie zalatwia

Do góry