reklama
chlopkers
Fanka BB :)
Smacznego Gosia [emoji8]No i teraz to juz takiego smaka narobilas ze wieczorem wedrowke do sklepu znowu zrobie po bakaliowe
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Piekny przyrostPoprzednia beta 48h wcześniej 143.8
Ale progesteron mam tragiczny....
tamiza
niestety nie mam. W poniedziałek pojadę na badania i zobaczymy co dalejSuper ale zapodaj sobie duphastpn. Masz prolutex?
Tysiek777
Mozliwe ze nawet z dywanami by sobie poradzil, ale tego nie wiem bo nie posiadam takowych. Ja kazde pomiesczenie osobno robie bo mam progi w drzwiach. Teraz uzywam go tylko od wielkiego dzwona, ale pierwsze półtora roku non stop. Średnio raz w tygodniu, raz na dwa tygodnie odkurzalam normalnym odkurzaczem, a w dni powszednie, ale tez nie we wszystkie puszczalam po domu przyjaciela. Kiedy ja sprzatalam kolejny pokoj, ten odkurzal juz w poprzednim. Czasami sie o cos zawieszal np. plytki przy kominku, albo zaczepial o jakis przedluzacz, takze wczesniej musialam przygotowac pokoj zeby mu nic nie przeszkadzalo. No i w takich typowych kontach nie dal rady za perfekcyjnie odkurzyc, albo gdzies tam sie nie zmiescil. Jego wizualne efekty pracy to cos jak bardzo dobre pozamiatanie albo odkurzenie normalnym odkurzaczem tak na szybko, a czesto nawet nie bylo bylo widac roznicy miedzy normalnym odkurzeniem. Dodatkowo miescil mi sie i odkurzal pod niektorymi szafkami i pod lozkiem w sypialni. Po kazdej rundce po domu wyrzucalam z niego smieci, bo maly przyjaciel, to i malo smieci sie w nim mieściło. No i raz na jakis czas mu te szczotki przeczyscilam. Kazdy moze to inaczej odbierac, ale ja ani przez chwile nie zalowalam wydanych na niego pieniedzy, zaoszczedzil mi sporo czasu i nerwów, na te moje wiecznie brudne podłogi (w kuchni biale kafelki).I jak dziala ta vileda sprawdza sie bo zastanawiam sie nad jakims tanszym wynalazkiem ze wzgledu na wszechobecna siersc mojego kotela. Musialabym odkurzac codziennie zeby jej nie bylo. A orginalnego irobota nie kupie bo i tak sprzatal by tylko kuchnie przedpokoj i lazienki plus 1 maly pokoj bo reszta pomieszczen ma dywany shaggy
Biedroneczka83
kurka i te 4 pączki? masz spust
Ma spust a chuda i zgrabna jak szczapa )
Właśnie wracam ze Słoika, bo wyjeżdżam i niestety nie mogłam posiedzieć. A żałuję. Dziewczyny są cudowne, urocze i bardzo wykształcone w temacie, ja znowu się trochę nauczyłam. Ps. Koniczynka to ukryty doktor nauk medycznych.
A w toalecie Anett załatwiła nam motywator.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka83
A co wy w tych lidlach kupujecir?ja tam nie umiem jakos zakupow robic
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
To co w markecie - serek, mydło i powidło ))
tamiza
Oby u mnie też się tak skończyło.Ja też bardzo się martwiłam ważne, że nie było plamien , skurczy i boli brzucha I wierzę , że u Ciebie też tak będzie:* ja jak dobrze pamiętam to miałam 15, 6 i później 29 zrobiłam 3 weryfikacje i później nie sprawdzałam progesteron odstawiłam tak jak Pani doktor mówiła czyli 8tc i chciałam sprawdzić na własną rękę ale jak pojechałam to w labo awaria i zamknięte więc pomyślałam , że to znak i żebym dbała sobie spokój .. 3mam kciuki ! :*
Do poniedziałku i tak nic nie poradzę.
Wzięłam dodatkowy Duphaston mam nadzieję że chociaż trochę podskoczy
dżoasia
Haha na pierwszy rzut oka myślałam, że to Wasze grupowe fotoMa spust a chuda i zgrabna jak szczapa )
Właśnie wracam ze Słoika, bo wyjeżdżam i niestety nie mogłam posiedzieć. A żałuję. Dziewczyny są cudowne, urocze i bardzo wykształcone w temacie, ja znowu się trochę nauczyłam. Ps. Koniczynka to ukryty doktor nauk medycznych.
A w toalecie Anett załatwiła nam motywator.
reklama
Zaczyna być troszkę ciężko czasami boli mnie tyłek i plecy ze ciezko jest sie podniesc ale to pikus z szczęściem jakie w pełni osiagnelam dzięki ciazy.Niedlugo zaczynamy pranie ciuszkow i pakowanie walizki do szpitala.Babacia też poda wozek i łóżeczko które zamówiłam na allegro.Maz pomaluje ścianę w jakimś chlopiecym kolorku.Aj pieknieO jeeeejku jak to zleciało! Super kochana A jak się czujecie ❤
Podziel się: