reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Asia, jakbys dzis nie dotarla, to na jutro tez nastawili roze [emoji2]
84bda2b156ebb1e9c2efe53701aee6d2.jpg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow wyglada smakowicie :)

reklama
Dopiero dzis na tym naszym kalenarzu zobaczylam, ze moj dzien betowania, piątek, to bedzie 13. Ale nie kojarze zebym miala jakies złe doświadczenia z piatkiem 13-stego. To skoro nie mialam zlych, logika nakazuje myslec ze ten nie powinien sie roznic od innych i nie powinno wydarzyc sie nic pechowego.
Ja betowalam 13 w piątek w październiku w dzień urodzin mojej mamy i to był szczesliwy dla mnie dzień.

Ja dodatkowo mam takiego najtanszego irobota z viledy, nazywam go przyjaciel. Sprawdza sie na takie sytuacje jak teraz, zebym sie forsowac nie musiala i zeby mnie szlak nie trafial. Ale moze sprobuje pojsc w strone dżoasi i wkrecic sobie ze to takie wzorki są, sprobowac nie zaszkodzi. Zreszta przy dzieciach to raczej nie bedzie co na ład i porządek w domu liczyc.
I jak dziala ta vileda sprawdza sie bo zastanawiam sie nad jakims tanszym wynalazkiem ze wzgledu na wszechobecna siersc mojego kotela. Musialabym odkurzac codziennie zeby jej nie bylo. A orginalnego irobota nie kupie bo i tak sprzatal by tylko kuchnie przedpokoj i lazienki plus 1 maly pokoj bo reszta pomieszczen ma dywany shaggy

My już po wizycie ❤ bryka ta nasza Dziuńka jak szalona :D wszystko spoko tylko waga się u nich psuje chyba :eek::laugh2::laugh2::laugh2: A tak serio to musz3 trochę słodycze ograniczyć bo mąż mnie podpierdzielil:realmad:

@PaulinkaP przykro mi , ściskam ❤
@limoncia1 gratulacje! ❤
I tak miało być @zylwia :) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kochamy takie wieści.... pochwal się swoją córeczką ;) I zarażaj nią inne :)

Witajcie dziewczyny dawno mnie tu nie bylo troszke przeczytałam co u was.Gratulacje udanych transferów i przykro mi z powodu waszych niepowodzeń.
My zaczynamy 30 tydz i jest super jak narazie malutki fika ostro,czekamy na 3 usg.
O jeeeejku jak to zleciało! Super kochana:) A jak się czujecie ❤

reklama
Do góry