reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Asia, jakbys dzis nie dotarla, to na jutro tez nastawili roze [emoji2]
84bda2b156ebb1e9c2efe53701aee6d2.jpg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Wow wyglada smakowicie :)

reklama
Dopiero dzis na tym naszym kalenarzu zobaczylam, ze moj dzien betowania, piątek, to bedzie 13. Ale nie kojarze zebym miala jakies złe doświadczenia z piatkiem 13-stego. To skoro nie mialam zlych, logika nakazuje myslec ze ten nie powinien sie roznic od innych i nie powinno wydarzyc sie nic pechowego.
Ja betowalam 13 w piątek w październiku w dzień urodzin mojej mamy i to był szczesliwy dla mnie dzień.

Ja dodatkowo mam takiego najtanszego irobota z viledy, nazywam go przyjaciel. Sprawdza sie na takie sytuacje jak teraz, zebym sie forsowac nie musiala i zeby mnie szlak nie trafial. Ale moze sprobuje pojsc w strone dżoasi i wkrecic sobie ze to takie wzorki są, sprobowac nie zaszkodzi. Zreszta przy dzieciach to raczej nie bedzie co na ład i porządek w domu liczyc.
I jak dziala ta vileda sprawdza sie bo zastanawiam sie nad jakims tanszym wynalazkiem ze wzgledu na wszechobecna siersc mojego kotela. Musialabym odkurzac codziennie zeby jej nie bylo. A orginalnego irobota nie kupie bo i tak sprzatal by tylko kuchnie przedpokoj i lazienki plus 1 maly pokoj bo reszta pomieszczen ma dywany shaggy

My już po wizycie ❤ bryka ta nasza Dziuńka jak szalona :D wszystko spoko tylko waga się u nich psuje chyba :eek::laugh2::laugh2::laugh2: A tak serio to musz3 trochę słodycze ograniczyć bo mąż mnie podpierdzielil:realmad:

@PaulinkaP przykro mi , ściskam ❤
@limoncia1 gratulacje! ❤
I tak miało być @zylwia :) ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kochamy takie wieści.... pochwal się swoją córeczką ;) I zarażaj nią inne :)

Witajcie dziewczyny dawno mnie tu nie bylo troszke przeczytałam co u was.Gratulacje udanych transferów i przykro mi z powodu waszych niepowodzeń.
My zaczynamy 30 tydz i jest super jak narazie malutki fika ostro,czekamy na 3 usg.
O jeeeejku jak to zleciało! Super kochana:) A jak się czujecie ❤

reklama
Do góry