reklama
Eh faceci.... Moj maz jak patrzyl na usg, bo byl ze mna w gabinecie to nie widzial kompletnie NIC ;P "ciarki" hahahaha. Poszedł do pracy i kumplom już się musiał pochwalić...i co mi pisze? "Oni też widzą tylko ciarki, ale gratulowali". Eh, hhahahaha )
anula bardzo mi przykro.. znam ten ból bo udało mi się dopiero w 3 pełnym programie in vitro ale jakoś dalej nie umiem o tym mówić...
najważniejsze to się nie poddawać......tulam mocno..
u mnie po 48h od pierwszej bety wynik 909 mIU/ml
a progesteron 213 ng/mlto chyba ok nie?
najważniejsze to się nie poddawać......tulam mocno..
u mnie po 48h od pierwszej bety wynik 909 mIU/ml
a progesteron 213 ng/mlto chyba ok nie?
Dorex świetny wynik! Oby tak dalej. Gratuluję!
Aisha z tym clexanem to ja nie wiem jak jest, bo tak jak kiedys pisalam po puncji dostałam go na recepcie pełnopłatny a na pierwszym usg, kiedy było widac już zarodeczek dostałam receptę ze zniżka. Nadmienię, że mam za sobą ciaże biochemiczne. Może teraz dostałam ze zniżką bo jest zarodek w macicy i obawa poroneinia a wczesniej po punkcji jeszcze nie byłam w ciąży. Sama nie wiem, ale różnica w cenie ogromna.
Aisha z tym clexanem to ja nie wiem jak jest, bo tak jak kiedys pisalam po puncji dostałam go na recepcie pełnopłatny a na pierwszym usg, kiedy było widac już zarodeczek dostałam receptę ze zniżka. Nadmienię, że mam za sobą ciaże biochemiczne. Może teraz dostałam ze zniżką bo jest zarodek w macicy i obawa poroneinia a wczesniej po punkcji jeszcze nie byłam w ciąży. Sama nie wiem, ale różnica w cenie ogromna.
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Właśnie wróciła od lekarza i niestety, mimo brania antybiotyku przez tydzień, dalej mam bakterie w moczu (escherichia coli). Dostałam kolejny lek, tylko ciekawe, czy zadziała. A termin punkcji zbliża się wielkimi krokami. Zaczynam się stresować i martwić, że jak nie wyleczę tych bakterii, to mogę się pożegnać z in vitro. Ech...
wtrace sie :
lawendowy...szybko kupuj sobie sok z zurawiny, taki 100%, nie jest on drogi, w sklepie ze zdrowa zywnoscia kupilam pol litra za 15zl...ja ciagle mialam bakterie w posiewie...odkad zaczelam pic sok jestem czusciutka;-) bardzo polecam, bo wiem, ze pomaga!
za wszystkie nadal mocno trzymam kciuki &&
ja moze powroce w pazdzierniku!!
caluje :*
lawendowy...szybko kupuj sobie sok z zurawiny, taki 100%, nie jest on drogi, w sklepie ze zdrowa zywnoscia kupilam pol litra za 15zl...ja ciagle mialam bakterie w posiewie...odkad zaczelam pic sok jestem czusciutka;-) bardzo polecam, bo wiem, ze pomaga!
za wszystkie nadal mocno trzymam kciuki &&
ja moze powroce w pazdzierniku!!
caluje :*
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Miliaa, bardzo dziękuję za radę. Jutro zaopatrzę się w polecany przez Ciebie sok. Powiedz mi tylko, ile czasu go piłaś?
Podziel się: