reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Doniemika, witaj na forum. Ja też w październiku mam swoje pierwsze in vitro, więc jest dwie:) Zobaczysz, wszystko będzie dobrze.

Zuzia, Miliaa, ​pędzę, lecę po sok żurawinowy. Dzięki za radę. Od wczoraj piję również wit C 100mg, bo ona też zakwasza.
Myślę, że jak zacznę pić żurawinę, to nie będzie siły, aby te coli zostały
:-)

reklama
hola super , że już zaczynasz działać. Ja niestety nie mam już mrozaczka (miałam tylko 1) i muszę podejść do kolejnej stymulacji. Podejrzewam, że w listopadzie będę miała punkcję bo od następnej @ zaczynam. Ja też już się nie mogę doczekać. Kochana teraz to nam się musi udać bo już dość wycierpiałyśmy

sie ma dzieciaki:)))

nie bylo mnie chwile... wakacje w sensie w polsce i blogie lenistwo. i juz jestem u siebie... nie nadrobie zaleglosci wiec gratki wsiem fasolkom. a tym co doswiadczyly porazki, zwlaszcza ponownej sily i wytrwania.

Witam Kobietki,

w poszukiwaniach informacji o tym, jak można zwiększyć szanse powodzenia transferu trafiłam na Wasze wypowiedzi, za które chciałabym podziękować - jak to dobrze,że są dziewczyny takie jak Wy. Dlatego nie chcę tylko czytać, również postaram się opisać moje przeżycia i spostrzeżenia, być może komuś to pomoże, jak mi pomogły Wasze wypowiedzi. Czytając cieszyłam się z Wami, jak również nie raz popłynęły mi łzy...
Tak więc jestem; myślę, że jestem w podobnym wieku do Ciebie Hola i zakładam,że będziemy szczęśliwe w tym samym czasie. Tak jak Lawendowy_sen i Madzialenak wybrałam Invimed w Gdyni, mam tylko trochę daleko, ale nie aż tak bardzo. Za tydzień wizyta i nowa nadzieja. Zaopatrzyłam się w zestaw witamin podany wcześniej. Trzymam za nas wszystkie kciuki!

reklama
Witaj Doniemika! Fajnie, że dołączyłaś do forum, na pewno uzyskasz wiele wsparcia i przydatnych informacji.

A ja jestem po usg. Wieści sa takie, że rozwijają sie dwa zarodeczki :-) Jestem szczęśliwa :happy2: Dzis mój 22 dpt. Kolejne usg będzie za 2 tygodnie i liczę, że zobacze piękne serduszka. Oczywiście do tego czasu bedę żyć w stresie, bo nie potrafię się pozbyć mysli "czy wszystko będzie w porządku".

Mam pytanie do szczęśliwych in vitrowych mam. Kiedy na usg zobaczyłyscie serduszka?

Do góry