dżoasia
Fanka BB :)
Oglaszam werdykt tej wojny:myślę , że to najlepsza sytuacja na obrazku na zakończenie tej udręki
WYGRALAS!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglaszam werdykt tej wojny:myślę , że to najlepsza sytuacja na obrazku na zakończenie tej udręki
Wiem wlasnieNo przeciez to o Toboe hahahaja
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to zawsze mówię że związku dwóch kobiet muszą być cudne i przepełnione slodkosciami. Gdybym nie miała męża to chyba bym zmieniła orientacjęNo nie pogadasz...Boskie. Tez chce taka zone!!!!
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie jutro będzie robiona malinowa chmurkaInwencja tworcza wlasna - polaczenie kakaowego tyrajmisiu z malinami i panna cotta waniliowo - migdalowa. I bedzie jeszcze mus brzoskwiniowy, niech dupska rosna
Ja to zawsze mówię że związku dwóch kobiet muszą być cudne i przepełnione slodkosciami. Gdybym nie miała męża to chyba bym zmieniła orientację
Cudnie wygladasz laseczka normalnie :*Gratulacje!!!jasne ze normalna )) nie mialam bolu cycuszkow )dopoero po 5 mscu zaczely
A pisalam ostatnio mam nadz ze wiekszosc podzieli moja droge za mna [emoji23][emoji23][emoji23]
Super ciesze sie bardzo I angel tez mamusiu super beta !![emoji7][emoji7]nudnej ciazy wam zycze
U nas 13 tygodni do porodu uffff)
Ciezko bo ciezko 12 mscy cora daje w kosc , rece daje w wc, zeby boczne dwa na raz , nocki co godzine Pobudka[emoji85]ale .... cuda mam [emoji4][emoji4]w grobie odpoczne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo padlam hehe to ja chyba tez tak muszeDziewczyny , w ciąży tak się myje okna @marg88 i @walczaca o szczescie coś tu dyskutowaly ostatnio
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
To sie wkurzy mogl nie pokazywac ze umie a teraz masz chlopieMnie wczoraj małżon umył wszystkie okna i stwierdzam, że będzie to teraz robił częściej
Okna wczoraj wszystkie umylam , firany wypralam , zasapalam sie jak babcia ale przezylamOooo padlam hehe to ja chyba tez tak musze