reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja to zawsze mówię że związku dwóch kobiet muszą być cudne i przepełnione slodkosciami. Gdybym nie miała męża to chyba bym zmieniła orientację :p

To fakt . Mam szwagierkę les.. i jak przyjedzie ze swója dziewczyna to albo się bawią albo gotują . Co chwile babeczki, ciasteczka , soki pomidorowe ,drinki owocowe i co jeszcze sobie dusza zapragnie . Tak to jest jak się baba z baba zejdzie [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje!!!jasne ze normalna :))) nie mialam bolu cycuszkow ;))dopoero po 5 mscu zaczely
1522327539-21287d18bf0b22af-aaaaaa.jpeg

A pisalam ostatnio mam nadz ze wiekszosc podzieli moja droge za mna [emoji23][emoji23][emoji23]

Super ciesze sie bardzo I angel tez mamusiu super beta !![emoji7][emoji7]nudnej ciazy wam zycze

U nas 13 tygodni do porodu uffff;))
Ciezko bo ciezko 12 mscy cora daje w kosc , rece daje w wc, zeby boczne dwa na raz , nocki co godzine Pobudka[emoji85]ale .... cuda mam [emoji4][emoji4]w grobie odpoczne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudnie wygladasz laseczka normalnie :*

reklama
Do góry