reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane jak mi dobrze w tym łóżku hehe jutro kupię sobie chyba puzzle aby czymś sie zająć; ) ogólnie czuje sie dobrze tylko brzuch trochę pobolewa i plecy a tak to jest dobrze myślę pozytywnie co na być to będzie ale myślę ze powinno i dla mnie słońce zaświeci; ) nie mam narazie żadnych wątpliwość mówię do swojego Babelka aby grzecznie tam siedział i mamuśki; ) lezakujemy sobie hehe

Netflixa se wykup ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Żurki , baby , tyraj misiu , princesse, paszteciki - same pyszności - słodkości -a ja od 4 tygodni na detoksie cukrowym - błagam nieeee robta mnie tego. Ja dziś kupiłam kuraka z rożna , zezarłam tylko skórkę przypieczoną (tak wiem niezdrowa) ., a reszte dla m@łżowiny - i na rok spokój ze smakiem miesa - tak za mna chodziła ta skórka , ze musiałam zezrec zanim m wróci bo zawsze mi od ust zabiera - pyszotaaa

Boze, zeby ona tylko tam jeszcze byla! Robie co moge zeby odwrocic mysli ale znowu mam schizy ze nic nie czuje, wczesniej mnie cyce bolaly w majtach bylo mokro, bezsennosc mnie dopadala, brzuch bolal a teraz cisza z kazdej strony:p
W moim przypadku też było bezobjawowo i tak póki co pozostaje, prawie... więc będzie dobrze wszystkie za to trzymamy [emoji110]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przeginasz maleńka :D patrz co ja mam :D @dżoasia
e3b1995cf1c601e756ce93f2105dd28a.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry