reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro mija tydzień od transferu (5dniowa blastocysta) myslicie ze moge sobie zrobić test sikany;) trudno już wytrzymać a betuje dopiero za tydzień

Jutro mija tydzień od transferu (5dniowa blastocysta) myslicie ze moge sobie zrobić test sikany;) trudno już wytrzymać a betuje dopiero za tydzień
Zamiast testu to idz na bete. Jesli mialas transfer tydzien temu czyli w czw to sikany moze wyjsc ale nie musi a beta powie cos wiecej :) nie katuj sie tym czekaniem jeszcze tydzien:szok:

Pytanie z innej beczki .... uda u transfer 9dpt 381 beta ale.... mając podwyższone komórki Nk , IO, mutacje mthfr ta najbardziej pospolita a/C jakie leki będę musiała brać cała ciąże ... tzn tak biorę glukophage , encorton a i acard ale acard sama sobie zaczęłam brać sporo prEd transferem .... bo lekarz nie chciał mi dać clexane .... i pytanie czy da mi teraz ??? Czy nie ? Boje się poronienia :( przy tej mutacji.....

Boże to dajesz taka nadzieję że to leczenie działa u mnie wcześniej też nie było implantacji
A teraz po twojej becie wierzę że u mnie też po tylu nieudanych próbach zdarzy się ten cud ❤❤
Kochana ja do tej pory nie wierze w to co aie dzieje był to mój 6lub 7 transfer nigdy beta nie drgnęła .... dopiero po tych lekach od dr Pasnika .... wiec dają nadzieje trzymam kciuki o p to żeby i u Ciebie zdziałały taki cud

Zamiast testu to idz na bete. Jesli mialas transfer tydzien temu czyli w czw to sikany moze wyjsc ale nie musi a beta powie cos wiecej :) nie katuj sie tym czekaniem jeszcze tydzien:szok:
Z natury jestem cierpliwa i nie spodziewałam się że tak mi się odmieni w "tym" czekaniu;) transfer w pt miałam. Tak sobie mysle jak jutro pojde na bete to pewnie nie przywiozą mi wyniku popoludniu (labo oddzielnie u mnie w przychodni) wiec bedzie dopiero po swietach we wtorek a wtedy to juz tylko dwa dni do tej wyczekiwanej bety;) wiec chyba zrobie sobie jutro rano tego sikańca[emoji12]

reklama
We wtorek miałam sprawdzany poziom estradiolu i wynosił on 67.65 dziś go powtórzyłam i jest 114.69 w 11dc. Dzwonie do lekarza bo taki był plan a on mówi ze to za mało i ze chyba przerwę stymulację bo nie ma takiej odpowiedzi jaka on by chciał . Myślicie ze z takim poziomem estradiolu komórka będzie nie wystarczająco rozwinięta ? Nie warto robić punkcji do jednego jajeczka ?? Ja pierdziele boje się ze to może być jedyne i ostatnie jajko [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry