reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Marg jest ci ciezko bo duzo przeszlas niepowodzen !! Ale pamoetaj ze wkoncu kiedys jest slonce tak jak u ciebie teraz
Weszlam jak zwykle tu no czasem wchodze piczytac co u gosi bo juz czas Na nia i mysle o niej[emoji2]i wogole co tu sie dzieje
A tu patrze I niespodzianka [emoji7][emoji7]
Trzymam mocno kciuki by bylo wszy ok u ciebie , nie dopuszczam mysli insczej [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
A u mnie drugi cud to
1522329793-449100ce63c46670-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super :) będziesz miała parke:* jutro dla spokoju zrobię betę a jak będzie zła to przynajmniej przestanę łudzić się nadzieja:( raz myślę że będzie dobrze a za chwilę ze źle, najważniejsze że robię wszystko aby dobrze było.
Jeszcze raz gratuluję :*

reklama
Hehe po prostu na swieta jade do mamy, tesciowej, brata, szwagra itp:p do kazdego cos zawioze, jest jeden plus ze mieszkam daleko - nikomu sie nie chce przyjezdzac do mnie :D i tym sposobem nie musze robic 10rzeczy tylko jedna ale hurtowo:)
To masz dobrze aż Ci zazdroszczę...u nas w tym roku święta...bo robimy kolejka z rodzeństwem.Ale teraz to ja leżę i rozkazuje ewentualnie siedzieć mogę a reszta robi ;) rodzeństwo wie o naszym cudzie więc nawet chciało zrezygnować z odwiedzin ale mąż mówi że stanie na wysokości zadania i będzie przjmowal gości ;)

Szalejesz:) moze masz ochotę na babkę?? Albo pycha ciasteczka z marmolada śliwkowa swojska?:laugh2:
A na obiad robie pizze:)
Aaaaaa jestescie bezwzgledne. Ja po ciescie Dzoasi musialam czekolade zjesc a po tym widoku nie wiem co zrobie bo nic juz slodkoego nie mam.
Dzoasia wrzuc tez fote swojego pliiiiiiiis

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaaaa jestescie bezwzgledne. Ja po ciescie Dzoasi musialam czekolade zjesc a po tym widoku nie wiem co zrobie bo nic juz slodkoego nie mam.
Dzoasia wrzuc tez fote swojego pliiiiiiiis

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Wrzucilam, ale to polowa dopiero. Brzoskwinie na mus jeszcze sa w sklepie hahaha:p

reklama
Do góry