reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Okna wczoraj wszystkie umylam , firany wypralam , zasapalam sie jak babcia ale przezylam:)
No u mnie ****... pogoda snieg pada i wole nie ryzykwac na lekach immunosupresyjnych. Ale ty tam nie przesadzaj co z tym myciem okien tylko dbaj o fasoline :*
Okna nie zajac nie uciekna
A pamietajcie wszystkie :) swieta i tak sie odbeda nawet bez umytych okien ;)

No ja też mam oszczędności w lekach z poprzedniego razu, teraz dokupywalam tylko połowę i uwaga na tydzień wyszłam " tylko" 450zł :baffled:
Marg jesli wyszly ci zaburzenia w ukladzie krzepniecia to lec u siebie do hematologa powinien wypisac clexan i neoparin na ryczalt wtedy opakowanie to ok 35-45 zl

Marg jest ci ciezko bo duzo przeszlas niepowodzen !! Ale pamoetaj ze wkoncu kiedys jest slonce tak jak u ciebie teraz
Weszlam jak zwykle tu no czasem wchodze piczytac co u gosi bo juz czas Na nia i mysle o niej[emoji2]i wogole co tu sie dzieje
A tu patrze I niespodzianka [emoji7][emoji7]
Trzymam mocno kciuki by bylo wszy ok u ciebie , nie dopuszczam mysli insczej [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
A u mnie drugi cud to
1522329793-449100ce63c46670-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ladnie ladnie tu sie dowiaduje a kolezanka to na massengerze się odezwać nie może. Ja to nie chcemy przeszkadzać bo wiem że zajęta jesteś;) w

reklama
No u mnie ****... pogoda snieg pada i wole nie ryzykwac na lekach immunosupresyjnych. Ale ty tam nie przesadzaj co z tym myciem okien tylko dbaj o fasoline :*
Gosia , wiesz jak wygladal moj ostatni transfer... 38,5 temp, zapalenie krtani, struny glosowe w ropie, nie moglam wydobyc z siebie slowa ,szlam na transfer biorac wczesniej ibuprofem 800 zeby zbic temp. Od pani doktor dostalam silne antybiotyki i jeszcze tydz zdychalam, pomijajac fakt ze w tym stanie 700 km do domu jechalam. Zyje i po raz pierwszy jestem tak daleko w ciazy. Nie polecam tego nikomu , ale mi to na zle nie wyszlo.

Do góry