dżoasia
Fanka BB :)
Yyyyeeeeaaaahhhhh!!! Brawo Malenstwo!!! Jupiii!!!A my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yyyyeeeeaaaahhhhh!!! Brawo Malenstwo!!! Jupiii!!!A my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie
Aaaa cudownie i nic sie nie chwalilas ze masz wizyte. Piekna fasolina ❤❤❤A my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie
Bo to bylo jajko niespodzianka na zajacaAaaa cudownie i nic sie nie chwalilas ze masz wizyte. Piekna fasolina ❤❤❤
No u mnie ****... pogoda snieg pada i wole nie ryzykwac na lekach immunosupresyjnych. Ale ty tam nie przesadzaj co z tym myciem okien tylko dbaj o fasoline :*Okna wczoraj wszystkie umylam , firany wypralam , zasapalam sie jak babcia ale przezylam
Brawo WyA my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie
Uwielbiam ja jeszcze mam kcice na torta bezowego z masa kawowa i malinamiU mnie jutro będzie robiona malinowa chmurka
Marg jesli wyszly ci zaburzenia w ukladzie krzepniecia to lec u siebie do hematologa powinien wypisac clexan i neoparin na ryczalt wtedy opakowanie to ok 35-45 zlNo ja też mam oszczędności w lekach z poprzedniego razu, teraz dokupywalam tylko połowę i uwaga na tydzień wyszłam " tylko" 450zł
@annemarie - liczna fasolkaA my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie
No ladnie ladnie tu sie dowiaduje a kolezanka to na massengerze się odezwać nie może. Ja to nie chcemy przeszkadzać bo wiem że zajęta jesteś wMarg jest ci ciezko bo duzo przeszlas niepowodzen !! Ale pamoetaj ze wkoncu kiedys jest slonce tak jak u ciebie teraz
Weszlam jak zwykle tu no czasem wchodze piczytac co u gosi bo juz czas Na nia i mysle o niej[emoji2]i wogole co tu sie dzieje
A tu patrze I niespodzianka [emoji7][emoji7]
Trzymam mocno kciuki by bylo wszy ok u ciebie , nie dopuszczam mysli insczej [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
A u mnie drugi cud to
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No u mnie ****... pogoda snieg pada i wole nie ryzykwac na lekach immunosupresyjnych. Ale ty tam nie przesadzaj co z tym myciem okien tylko dbaj o fasoline :*
Okna nie zajac nie uciekna
A pamietajcie wszystkie swieta i tak sie odbeda nawet bez umytych okien
Gosia , wiesz jak wygladal moj ostatni transfer... 38,5 temp, zapalenie krtani, struny glosowe w ropie, nie moglam wydobyc z siebie slowa ,szlam na transfer biorac wczesniej ibuprofem 800 zeby zbic temp. Od pani doktor dostalam silne antybiotyki i jeszcze tydz zdychalam, pomijajac fakt ze w tym stanie 700 km do domu jechalam. Zyje i po raz pierwszy jestem tak daleko w ciazy. Nie polecam tego nikomu , ale mi to na zle nie wyszlo.No u mnie ****... pogoda snieg pada i wole nie ryzykwac na lekach immunosupresyjnych. Ale ty tam nie przesadzaj co z tym myciem okien tylko dbaj o fasoline :*
Okna nie zajac nie uciekna
A pamietajcie wszystkie swieta i tak sie odbeda nawet bez umytych okien