reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kochana piękny brzusio ja się staram pocieszać ze skoro naturalny cud to musi być dobrze ale jakoś mi ciężko wczoraj pełna optymizmu a dzisiaj pesymizmu...ehh my kobiety zmienne jesteśmy. Wiesz już co będziesz miała ??
Marg jest ci ciezko bo duzo przeszlas niepowodzen !! Ale pamoetaj ze wkoncu kiedys jest slonce tak jak u ciebie teraz
Weszlam jak zwykle tu no czasem wchodze piczytac co u gosi bo juz czas Na nia i mysle o niej[emoji2]i wogole co tu sie dzieje
A tu patrze I niespodzianka [emoji7][emoji7]
Trzymam mocno kciuki by bylo wszy ok u ciebie , nie dopuszczam mysli insczej [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
A u mnie drugi cud to
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Haha mistrzostwoDziewczyny , w ciąży tak się myje okna @marg88 i @walczaca o szczescie coś tu dyskutowaly ostatnio
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Moje Cudowności [emoji173][emoji173][emoji173]Brawo! Brawo! Juhuuu!! bardzo sie ciesze :* a fotki dawaj jakie masz
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
To moze nie wrzuce zdjecia mojego obiadkuJezu ja się dziś wykoncze.......
walczaca o szczescie
No nieźle ;-)) wygląda cudnie!!Bo my z Ola to robimy jeden rodzaj ale hurtowa ilosc
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Będzie "idealnie", wierz mi że teraz to tylko tak możesz myśleć... ciężko ale trzeba pozytywnie być nastawionym [emoji110]Super wpadka, jak tu ktoś napisał darmowe podejście powiem szczerze czarno to widze...zaraz wypije melise i czekam do jutra, wolę wiedzieć prawdę .
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
misis188
O kozwa sie Wam w dupach poprzewracaloBo my z Ola to robimy jeden rodzaj ale hurtowa ilosc
Podziel się: