reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W klinice gdzie my podchodzilismy to Pani wyjaśniła że te pieniądze za mrożenie to jest proces przygotowania do mrożenie ale nie pamiętam ile zapłaciliśmy

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Kochana piękny brzusio :) ja się staram pocieszać ze skoro naturalny cud to musi być dobrze ale jakoś mi ciężko :( wczoraj pełna optymizmu a dzisiaj pesymizmu...ehh my kobiety zmienne jesteśmy. Wiesz już co będziesz miała ??

Marg jest ci ciezko bo duzo przeszlas niepowodzen !! Ale pamoetaj ze wkoncu kiedys jest slonce tak jak u ciebie teraz
Weszlam jak zwykle tu no czasem wchodze piczytac co u gosi bo juz czas Na nia i mysle o niej[emoji2]i wogole co tu sie dzieje
A tu patrze I niespodzianka [emoji7][emoji7]
Trzymam mocno kciuki by bylo wszy ok u ciebie , nie dopuszczam mysli insczej [emoji8][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️
A u mnie drugi cud to
1522329793-449100ce63c46670-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Super wpadka, jak tu ktoś napisał darmowe podejście :) powiem szczerze czarno to widze...zaraz wypije melise i czekam do jutra, wolę wiedzieć prawdę .
Będzie "idealnie", wierz mi że teraz to tylko tak możesz myśleć... ciężko ale trzeba pozytywnie być nastawionym [emoji110]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry