Mi jak mój by umyl to ja chyba naprawdę bym użyła młotkaMnie wczoraj małżon umył wszystkie okna i stwierdzam, że będzie to teraz robił częściej
reklama
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
RedHotChiliPepper28
Mi jak mój by umyl to ja chyba naprawdę bym użyła młotka
Kobieto małej wiary
dżoasia
Kuzwa a ja dzisiaj patrze - w lodowce wala sie jakas kielbacha i sobie mysle, ale bym zjadla zurku. A zurku ni huhu :/A ostatnio opowiadałam Wam o robieniu słoików z zupami :-) dzisiaj żurek w roli głównej Zobacz załącznik 844092
Kochana piękny brzusio ja się staram pocieszać ze skoro naturalny cud to musi być dobrze ale jakoś mi ciężko wczoraj pełna optymizmu a dzisiaj pesymizmu...ehh my kobiety zmienne jesteśmy. Wiesz już co będziesz miała ??Gratulacje!!!jasne ze normalna )) nie mialam bolu cycuszkow )dopoero po 5 mscu zaczely
A pisalam ostatnio mam nadz ze wiekszosc podzieli moja droge za mna [emoji23][emoji23][emoji23]
Super ciesze sie bardzo I angel tez mamusiu super beta !![emoji7][emoji7]nudnej ciazy wam zycze
U nas 13 tygodni do porodu uffff)
Ciezko bo ciezko 12 mscy cora daje w kosc , rece daje w wc, zeby boczne dwa na raz , nocki co godzine Pobudka[emoji85]ale .... cuda mam [emoji4][emoji4]w grobie odpoczne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
RedHotChiliPepper28
Zapraszam do Katowic zjesz na miejscu i damy na wynos hehKuzwa a ja dzisiaj patrze - w lodowce wala sie jakas kielbacha i sobie mysle, ale bym zjadla zurku. A zurku ni huhu :/
Jezu ja się dziś wykoncze.......A ostatnio opowiadałam Wam o robieniu słoików z zupami :-) dzisiaj żurek w roli głównej Zobacz załącznik 844092
No ja też mam oszczędności w lekach z poprzedniego razu, teraz dokupywalam tylko połowę i uwaga na tydzień wyszłam " tylko" 450złBo masz.mniejsza dawke a neoparin moze za szybko wstrzykujesz? Mi ani po jednym ani po drugim nic sie nie dzieje (clexane mi zostal z poprzedniego razu a teraz mam neoparin i daje se na zmiane co drugi dzien do potem nie chce tak z dnia na dzien sie przestawiac, chociaz niby to to samo)
Dobry pomysł ale chyba nie w taką pogodę bo bliżej nam do zimy niż do wiosnyDziewczyny , w ciąży tak się myje okna @marg88 i @walczaca o szczescie coś tu dyskutowaly ostatnio
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Znajdziesz miejsce i na żurekJezu ja się dziś wykoncze.......
Podziel się: