reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Opinie sa podzielone, na pewno trzeba prowadzic oszczedny tryb zycia. Ja przy plamieniach mialam nakaz leżenia, dziewczyny przy krwiakach albo musza lezec albo sie oszczedzac-co lekarz to inna opinia. Ja osobiscie bym raczej lezala
Leżę ile mogę...czyli tyle na ile mi syn pozwala :) jak chodził do szkoły tp było lepiej a teraz wolne więc czasami trzeba wstać :) Ale postaram się bardziej leżeć... z racji tego krwiaka dostałam większą dawkę heparyny, rano neoparin 0,4 a wieczorek clexan 0.2 i powiem Wam że chyba wolę ckexan jest mniej piekacy :)

Kochane jak mi dobrze w tym łóżku hehe jutro kupię sobie chyba puzzle aby czymś sie zająć; ) ogólnie czuje sie dobrze tylko brzuch trochę pobolewa i plecy a tak to jest dobrze myślę pozytywnie co na być to będzie ale myślę ze powinno i dla mnie słońce zaświeci; ) nie mam narazie żadnych wątpliwość mówię do swojego Babelka aby grzecznie tam siedział i mamuśki; ) lezakujemy sobie hehe

Ale cycki do pasa wiszące to już chyba nie normalna rzecz :p

Gratulacje!!!jasne ze normalna :))) nie mialam bolu cycuszkow ;))dopoero po 5 mscu zaczely
1522327539-21287d18bf0b22af-aaaaaa.jpeg

A pisalam ostatnio mam nadz ze wiekszosc podzieli moja droge za mna [emoji23][emoji23][emoji23]

Super ciesze sie bardzo I angel tez mamusiu super beta !![emoji7][emoji7]nudnej ciazy wam zycze

U nas 13 tygodni do porodu uffff;))
Ciezko bo ciezko 12 mscy cora daje w kosc , rece daje w wc, zeby boczne dwa na raz , nocki co godzine Pobudka[emoji85]ale .... cuda mam [emoji4][emoji4]w grobie odpoczne

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Leżę ile mogę...czyli tyle na ile mi syn pozwala :) jak chodził do szkoły tp było lepiej a teraz wolne więc czasami trzeba wstać :) Ale postaram się bardziej leżeć... z racji tego krwiaka dostałam większą dawkę heparyny, rano neoparin 0,4 a wieczorek clexan 0.2 i powiem Wam że chyba wolę ckexan jest mniej piekacy :)
Bo masz.mniejsza dawke:p a neoparin moze za szybko wstrzykujesz? Mi ani po jednym ani po drugim nic sie nie dzieje (clexane mi zostal z poprzedniego razu a teraz mam neoparin i daje se na zmiane co drugi dzien do potem nie chce tak z dnia na dzien sie przestawiac, chociaz niby to to samo)

Kochane jak mi dobrze w tym łóżku hehe jutro kupię sobie chyba puzzle aby czymś sie zająć; ) ogólnie czuje sie dobrze tylko brzuch trochę pobolewa i plecy a tak to jest dobrze myślę pozytywnie co na być to będzie ale myślę ze powinno i dla mnie słońce zaświeci; ) nie mam narazie żadnych wątpliwość mówię do swojego Babelka aby grzecznie tam siedział i mamuśki; ) lezakujemy sobie hehe
PaulinkaP wracając do bety ja w 7dpt miałam już 25,7 w grudniu także 8dpt na bank już będzie teraz doktor nam kazał testować w 9 dpt a ja się z M kłucie że tak samo zrobimy o znowu to będzie niedziela:)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry