Ja poproszę rogalikiSzalejesz moze masz ochotę na babkę?? Albo pycha ciasteczka z marmolada śliwkowa swojska?
A na obiad robie pizze
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Wchodzę w to. Dziś robię a ta pierwsza pozycja?Jakby bylo niewyraznie to piszcie to przepisze. Na prawde polecam, długo szukalam tego przepisu
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
10 dag drożdży. O to chodzilo??Wchodzę w to. Dziś robię a ta pierwsza pozycja?
misis188
I te ciasteczka sie bardzo szybko pieka i ja je piekę w 180 stopniach a nie jak tam napisałamWchodzę w to. Dziś robię a ta pierwsza pozycja?
Margit2018
Czyli chodzi o 10 dkg,?10 dag drożdży. O to chodzilo??
Maryanka
W Invimed Wrocław niestety trzeba płacić po raz kolejny za to mrożenie, ja nie wykorzystałam roku i miałam mieć zmrożone nowe zarodki ( niestety obumarły) ale poinformowano mnie, że jeśli będzie konieczne mrożenie to muszę znów zapłacić za rok 900zł.Dziewczyny czy jeśli mrożę zarodek i płace za rok mrożenia i jak w międzyczasie wykorzystam ten jeden który zamroziłam i chce mrozić kolejne to znów płaci się od nowa ? W moim przypadku to 900 zł, dziś byłam w klinice i pani w recepcji mnie zaatakowała ze mam niezapłacone za mrożenie Zarodka, trochę się zdziwiłam ze po 2 miesiącach a byłam tam kilka a może kilkanaście razy dopiero teraz mi to mówi [emoji33]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
TakCzyli chodzi o 10 dkg,?
reklama
misis188
Opinie sa podzielone, na pewno trzeba prowadzic oszczedny tryb zycia. Ja przy plamieniach mialam nakaz leżenia, dziewczyny przy krwiakach albo musza lezec albo sie oszczedzac-co lekarz to inna opinia. Ja osobiscie bym raczej lezalaDziewczyny kolejne pytanie, czy z racji ze w macicy jest mały krwiaczek to powinnam leżeć .?? Czy jak Ci już sama nie wiem...a on więcej leżę tym bardziej wariuje...
Podziel się: