reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jakby bylo niewyraznie to piszcie to przepisze. Na prawde polecam, długo szukalam tego przepisu
90b3557e0798fee811f0c3ca3e6a74d9.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy jeśli mrożę zarodek i płace za rok mrożenia i jak w międzyczasie wykorzystam ten jeden który zamroziłam i chce mrozić kolejne to znów płaci się od nowa ? W moim przypadku to 900 zł, dziś byłam w klinice i pani w recepcji mnie zaatakowała ze mam niezapłacone za mrożenie Zarodka, trochę się zdziwiłam ze po 2 miesiącach a byłam tam kilka a może kilkanaście razy dopiero teraz mi to mówi [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
W Invimed Wrocław niestety trzeba płacić po raz kolejny za to mrożenie, ja nie wykorzystałam roku i miałam mieć zmrożone nowe zarodki ( niestety obumarły) ale poinformowano mnie, że jeśli będzie konieczne mrożenie to muszę znów zapłacić za rok 900zł. :frown:

Dziewczyny kolejne pytanie, czy z racji ze w macicy jest mały krwiaczek to powinnam leżeć .?? Czy jak Ci już sama nie wiem...a on więcej leżę tym bardziej wariuje...

reklama
Dziewczyny kolejne pytanie, czy z racji ze w macicy jest mały krwiaczek to powinnam leżeć .?? Czy jak Ci już sama nie wiem...a on więcej leżę tym bardziej wariuje...
Opinie sa podzielone, na pewno trzeba prowadzic oszczedny tryb zycia. Ja przy plamieniach mialam nakaz leżenia, dziewczyny przy krwiakach albo musza lezec albo sie oszczedzac-co lekarz to inna opinia. Ja osobiscie bym raczej lezala

Do góry