Dziękuję no musi wyjść ten Babel ma tam zostać; )Ma wyjsc
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
@marg88 ja jestem wtedy tak miła , że moja siostra się śmieje , że są dwie Agnieszki i gdyby mnie nie znała to by uwierzyła , że ja miła. Zresztą moj mąż mowi , ze ma wesoło - bo nigdy nie wie , ktora żona rano wstanie choleryczka czy przytulankaJa w sytuacjach stresowych dużo gadam i też się śmieje jak głupia...a jak mnie ktoś wkur...to z uśmiechem na twarzy odpowiadam a to jeszcze bardziej dobija...jestem wredna z natury
misis188
Szalejesz moze masz ochotę na babkę?? Albo pycha ciasteczka z marmolada śliwkowa swojska?@dżoasia przez Twoje ciasto musiałam zjeść Prince polo, princesse kokosowa i Kinder bueno
Dobrze że mam jeszcze liona
A na obiad robie pizze
Załączniki
Boooooooze A pizza to moje drugie imię czeeeemuSzalejesz moze masz ochotę na babkę?? Albo pycha ciasteczka z marmolada śliwkowa swojska?
A na obiad robie pizze
misis188
No to juz wysylam m po pizze albo zamow albo zrob samaBoooooooze A pizza to moje drugie imię czeeeemu
Robiłam tylko nie mam nic w domu konkretnego na pizzę U nas leje , mąż będzie dopiero przed 20No to juz wysylam m po pizze albo zamow albo zrob sama
Margit2018
Raaaany a ja w robocie, jesssu od patrzenia to chyba cukrzycy dostanęSzalejesz moze masz ochotę na babkę?? Albo pycha ciasteczka z marmolada śliwkowa swojska?
A na obiad robie pizze
reklama
misis188
Juz pisze. Sa na prawde pycha tylko zle sie je lepi, czesto rozklejaja się w piekarniku. Albo zaraz zrobie zdjecie i wrzuce. Czesto zamiast je kleic to wykrawam.foremka i po upieczeniu smaruje marmolada choc takie pieczone z marmolada sa lepsze@misis188 Ja proszę o przepis na ciasteczka
Podziel się: