reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny , czy któraś z Was może leczyła się w Invimed Gdynia ? Jeśli tak , proszę o podpowiedź, do którego dr zapisać się na wizytę ? Z góry dzięki.

reklama
Tak pierwsza...7lat staran i decyzja o in vitro no jak pisalam czekalam na @ zeby zaczac stymulacje...
Nie powiem.bo zmienilam troche styl zycia...moze to...
Przeslam na diete bezglutenowa bo jak sie okazalo mam nietolerancje glutenu...schudlam przy tym 4kg no i zaczelam suplementowac trochę witamin.
Mam nadzieje ze to szczescie zostanie z nami...
Zostanie, przy takiej becie to nawet dwoje :)

@marg88 @dżoasia dałam radę bo mam takie parcie na słodycze, że nawet jak w tv widzę reklamę czegoś słodkiego to zapitalam do kuchni a ostatnio kupiłam sobie najpyszniejsze czekoladki pistacjowe i liczyłam ile mam i się okazało że maz mnie robi w konia i podjada:crazy: zobaczył naprawdę co to znaczy " zła kobieta" A raczej dwie zle kobiety :laugh2: boję się, że tyle wpitalam ale jak się ogarnąć :errr:

@marg88 @dżoasia dałam radę bo mam takie parcie na słodycze, że nawet jak w tv widzę reklamę czegoś słodkiego to zapitalam do kuchni a ostatnio kupiłam sobie najpyszniejsze czekoladki pistacjowe i liczyłam ile mam i się okazało że maz mnie robi w konia i podjada:crazy: zobaczył naprawdę co to znaczy " zła kobieta" A raczej dwie zle kobiety :laugh2: boję się, że tyle wpitalam ale jak się ogarnąć :errr:
Super ze masz apetyt i pomysl jak za pare lat sadziecie obie przy jednej czekoladzie duzej milka...będzie to miło spędzony czas rodzinny :)

Dżoasia jak ja zaszłam 10 lat temu to uwoierz mi że nic nie czułam byłam przekonana że jadę po złe wiadomości, do dziś to pamiętam a beta była 64. Dżoasia będzie co ma być - matką i tak będziesz bo w dzisiejszych czasach nie takie rzeczy potrafią naprawić a u ciebie jest z czego. Spokoju i nie myśl za dużo bo ona tam jest.
Mow do mnie jeszcze!!:tak::tak:

Ja ci juz kiedys to pisalam ale napisze jeszcze raz- kocham Twoje ihahihahaihahiahaiha!!!!!
@dżoasia - to taki odskocznik co by nie zwariować. Mam tak od lat - jak się wkurzam to poprostu rże jak koń - albo w napietych sytuacjach- niektóry sie śmieją inni stwierdzają , ze z debilem nie warto dystukowac - taki sposób blondi od urodzenia ihahihahihah:rofl:

reklama
@dżoasia - to taki odskocznik co by nie zwariować. Mam tak od lat - jak się wkurzam to poprostu rże jak koń - albo w napietych sytuacjach- niektóry sie śmieją inni stwierdzają , ze z debilem nie warto dystukowac - taki sposób blondi od urodzenia ihahihahihah:rofl:
Ja w sytuacjach stresowych dużo gadam i też się śmieje jak głupia...a jak mnie ktoś wkur...to z uśmiechem na twarzy odpowiadam a to jeszcze bardziej dobija...jestem wredna z natury :D

Do góry