Agniecha1508
Fanka BB :)
Dziewczyny , czy któraś z Was może leczyła się w Invimed Gdynia ? Jeśli tak , proszę o podpowiedź, do którego dr zapisać się na wizytę ? Z góry dzięki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ci juz kiedys to pisalam ale napisze jeszcze raz- kocham Twoje ihahihahaihahiahaiha!!!!!Witam Was - coś mnie za cholerstwo połamało - jak przetracona wyglądam taki robocik - a tu do roboty trza chodzić ihahihahihah - nawet puder dziś nie dał rady Zobacz załącznik 844056
Zostanie, przy takiej becie to nawet dwojeTak pierwsza...7lat staran i decyzja o in vitro no jak pisalam czekalam na @ zeby zaczac stymulacje...
Nie powiem.bo zmienilam troche styl zycia...moze to...
Przeslam na diete bezglutenowa bo jak sie okazalo mam nietolerancje glutenu...schudlam przy tym 4kg no i zaczelam suplementowac trochę witamin.
Mam nadzieje ze to szczescie zostanie z nami...
Tobie tez tego zycze z calego sercaZostanie, przy takiej becie to nawet dwoje
Super ze masz apetyt i pomysl jak za pare lat sadziecie obie przy jednej czekoladzie duzej milka...będzie to miło spędzony czas rodzinny@marg88 @dżoasia dałam radę bo mam takie parcie na słodycze, że nawet jak w tv widzę reklamę czegoś słodkiego to zapitalam do kuchni a ostatnio kupiłam sobie najpyszniejsze czekoladki pistacjowe i liczyłam ile mam i się okazało że maz mnie robi w konia i podjada zobaczył naprawdę co to znaczy " zła kobieta" A raczej dwie zle kobiety boję się, że tyle wpitalam ale jak się ogarnąć
Mow do mnie jeszcze!!Dżoasia jak ja zaszłam 10 lat temu to uwoierz mi że nic nie czułam byłam przekonana że jadę po złe wiadomości, do dziś to pamiętam a beta była 64. Dżoasia będzie co ma być - matką i tak będziesz bo w dzisiejszych czasach nie takie rzeczy potrafią naprawić a u ciebie jest z czego. Spokoju i nie myśl za dużo bo ona tam jest.
@dżoasia - to taki odskocznik co by nie zwariować. Mam tak od lat - jak się wkurzam to poprostu rże jak koń - albo w napietych sytuacjach- niektóry sie śmieją inni stwierdzają , ze z debilem nie warto dystukowac - taki sposób blondi od urodzenia ihahihahihahJa ci juz kiedys to pisalam ale napisze jeszcze raz- kocham Twoje ihahihahaihahiahaiha!!!!!
Zobaczymy jutro, podobna akcja była przed Bożym narodzeniem.więc tym razem przy tych świętach nie dam się, zrobię się na bóstwo wezmę relanium ×2 i będę się słodko do wszystkich uśmiechaćTobie tez tego zycze z calego serca
I na spokojnie bo stres nam nie służy
Ja w sytuacjach stresowych dużo gadam i też się śmieje jak głupia...a jak mnie ktoś wkur...to z uśmiechem na twarzy odpowiadam a to jeszcze bardziej dobija...jestem wredna z natury@dżoasia - to taki odskocznik co by nie zwariować. Mam tak od lat - jak się wkurzam to poprostu rże jak koń - albo w napietych sytuacjach- niektóry sie śmieją inni stwierdzają , ze z debilem nie warto dystukowac - taki sposób blondi od urodzenia ihahihahihah