U Ciebie będzie teraz dobrze, musi być i koniec kropka :*Jak sie dowiem to ci powiem. U mnie to samo.
reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Jejku dżoasia nie lubię słodkiego ale jak to przeczytałam to dosłownie ślinotoku dostałam, oj ta Olusia to będzie miała wyżerkę w brzuszku
To jest odpowiedz na mag88 - coś się edytor spier......
A mi mówili ze beta to sprawa indywidualna dlatego jest taki rozstrzał w normach.
Ważne, żeby rosła.
Koniec nakręcania się.
A przy pco tak naprawdę nie wiesz kiedy jajo się zapłodniło - przypominam, że to naturalna a nie laborka w punkcik!!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Jejku ale po pierwsze to wiesz kiedy mialyscie owu? Kiedy doszlo do zaplodnienia, zagniezdzenia? Kochana twgo noe porownuj - no bo jak? @Angelad kiedy mialas ostatnia @?Czyż Ty kobieto czytałaś jaka betę ma @angelad u mnie to minimum jakieś. Wiem jest dużo czynników ze są różne wyniki aleto już za dużą różnica. Oj co ma być to będzie...
21luty tylko że ja to z tych nie mających owukavki, doktorek we wtorek widział na jajniku resztki po owulacji więc to może jeszcze wcześnie. Zobaczymy. Trzymam za Ciebie kciuki:* to Twoja pierwsza ciąża ? U mnie juz czwarta...jedna z porodem i synem 8 latw domu. A dwie pozostałe przestawaly się rozwijaćMoze u Ciebie wcześniejsza ciąża...
A u mnie w rodzinie jest duzo bliźniaków...
Nie stresuj sie idz zrob i zobacz czy jest przyrost...w moim przypadku norma jest od 18 do 7000 wiec u Ciebie pewnie podobnie...a kiedy mialas ostatni okres?
dżoasia
Dorwalam 3 czesc twj wrzesniowej Slup OgniaO matko jakie ciacho!!! Leniuchujcie dziewczyny leniuchujcie [emoji4]
Hahaha a jaka ksiazke tym razem? Sprawdzam czy na pewno nie ta sama haha
Wlasnie taki pasztecior bede krecic bo mam na zbyciu pieczary
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
No tak... bp przecież to inaczej jak dziecko w nowym łóżku powstaje a nie w laboratorium jakoś w tym laboratorium wszystko pewniejsze i dokładniejszeTo jest odpowiedz na mag88 - coś się edytor spier......
A mi mówili ze beta to sprawa indywidualna dlatego jest taki rozstrzał w normach.
Ważne, żeby rosła.
Koniec nakręcania się.
A przy pco tak naprawdę nie wiesz kiedy jajo się zapłodniło - przypominam, że to naturalna a nie laborka w punkcik!!!!
KaIno
Kalno nerwy mi też tak potrafią zablokować krew, ale rozumiem że coś ci pobrała? Jeżeli tak to dopytaj na kt wynik i niech ona zdecyduje czy jest z takiej ilości zrobić badanie? Wiem że to trudny czas dla ciebie, gdzie się leczysz? Trzymaj się i pamiętaj że robisz co możesz a na resztę nie masz wpływu.
Wiesz wypiłam butelkę wody pochodziłem trochę po sklepach i chyba to pomogło bo pojechałam jeszcze raz i bez problemu poleciało tyle ile było potrzebne . Dzwoniłam do głównego labolatorium zapytać czy z takich nędznych próbek zrobią badanie ... powiedzieli xe może ale nie koniecznie ... wiec dobrze ze poszłam jesCze raz , choć mam pewność ze będzie dobrze . Wyniki Beda koło 18:00 . Leczę się w invimedzie
dżoasia
Ja zawsze robilam 6dpt, a ze teraz nie mam jak bo to Wielkanoc i na wiochach wiec mam focha i nie betuje. Chyba ze jak mi sie leki beda konczyc albo jak krwotoku dostane. Ty mialas blastke 2 to bym poczekala do 7dptHejka dziewczyny my sobie leniuchujemy z moim brzdacem ale już tak plecy bolą ze ojj i jajnik Cos pobolewa ogólnie jest gites @dżoasia kochana w którym dniu robisz betę?? Bo sie zastanawiam w którym robić proszę powiedz kiedy ja robić; ) transferek był wczoraj
reklama
24 lutyJejku ale po pierwsze to wiesz kiedy mialyscie owu? Kiedy doszlo do zaplodnienia, zagniezdzenia? Kochana twgo noe porownuj - no bo jak? @Angelad kiedy mialas ostatnia @?
Podziel się: