reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jejku dżoasia nie lubię słodkiego ale jak to przeczytałam to dosłownie ślinotoku dostałam, oj ta Olusia to będzie miała wyżerkę w brzuszku:)

To jest odpowiedz na mag88 - coś się edytor spier......

A mi mówili ze beta to sprawa indywidualna dlatego jest taki rozstrzał w normach.
Ważne, żeby rosła.
Koniec nakręcania się.
A przy pco tak naprawdę nie wiesz kiedy jajo się zapłodniło - przypominam, że to naturalna a nie laborka w punkcik!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czyż Ty kobieto czytałaś jaka betę ma @angelad:szok: u mnie to minimum jakieś. Wiem jest dużo czynników ze są różne wyniki aleto już za dużą różnica. Oj co ma być to będzie...
Jejku ale po pierwsze to wiesz kiedy mialyscie owu? Kiedy doszlo do zaplodnienia, zagniezdzenia? Kochana twgo noe porownuj - no bo jak? @Angelad kiedy mialas ostatnia @?

Moze u Ciebie wcześniejsza ciąża...
A u mnie w rodzinie jest duzo bliźniaków...
Nie stresuj sie idz zrob i zobacz czy jest przyrost...w moim przypadku norma jest od 18 do 7000 wiec u Ciebie pewnie podobnie...a kiedy mialas ostatni okres?
21luty tylko że ja to z tych nie mających owukavki, doktorek we wtorek widział na jajniku resztki po owulacji więc to może jeszcze wcześnie. Zobaczymy. Trzymam za Ciebie kciuki:* to Twoja pierwsza ciąża ? U mnie juz czwarta...jedna z porodem i synem 8 latw domu. A dwie pozostałe przestawaly się rozwijać :(

Hejka dziewczyny my sobie leniuchujemy z moim brzdacem ale już tak plecy bolą ze ojj i jajnik Cos pobolewa ogólnie jest gites ;) @dżoasia kochana w którym dniu robisz betę?? Bo sie zastanawiam w którym robić proszę powiedz kiedy ja robić; ) transferek był wczoraj

To jest odpowiedz na mag88 - coś się edytor spier......

A mi mówili ze beta to sprawa indywidualna dlatego jest taki rozstrzał w normach.
Ważne, żeby rosła.
Koniec nakręcania się.
A przy pco tak naprawdę nie wiesz kiedy jajo się zapłodniło - przypominam, że to naturalna a nie laborka w punkcik!!!!

No tak... bp przecież to inaczej jak dziecko w nowym łóżku powstaje a nie w laboratorium;) jakoś w tym laboratorium wszystko pewniejsze i dokładniejsze :p

Kalno nerwy mi też tak potrafią zablokować krew, ale rozumiem że coś ci pobrała? Jeżeli tak to dopytaj na kt wynik i niech ona zdecyduje czy jest z takiej ilości zrobić badanie? Wiem że to trudny czas dla ciebie, gdzie się leczysz? Trzymaj się i pamiętaj że robisz co możesz a na resztę nie masz wpływu.

Wiesz wypiłam butelkę wody pochodziłem trochę po sklepach i chyba to pomogło bo pojechałam jeszcze raz i bez problemu poleciało tyle ile było potrzebne . Dzwoniłam do głównego labolatorium zapytać czy z takich nędznych próbek zrobią badanie ... powiedzieli xe może ale nie koniecznie ... wiec dobrze ze poszłam jesCze raz , choć mam pewność ze będzie dobrze . Wyniki Beda koło 18:00 . Leczę się w invimedzie

Hejka dziewczyny my sobie leniuchujemy z moim brzdacem ale już tak plecy bolą ze ojj i jajnik Cos pobolewa ogólnie jest gites ;) @dżoasia kochana w którym dniu robisz betę?? Bo sie zastanawiam w którym robić proszę powiedz kiedy ja robić; ) transferek był wczoraj
Ja zawsze robilam 6dpt, a ze teraz nie mam jak bo to Wielkanoc i na wiochach wiec mam focha i nie betuje. Chyba ze jak mi sie leki beda konczyc albo jak krwotoku dostane. Ty mialas blastke 2 to bym poczekala do 7dpt :)

reklama
Do góry