reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie :) dzisiaj czarne myśli bo pewnie dlatego że i brzydka pogoda. postanowiłam ze jutro jadę na betę bo dzisiaj nie mam gdzie tego zrobić. Stwierdziłam że doświadczenia powinny nauczyć mnie nie tylko strachu ale też i mądrości. Mam nadzieję ze beta rośnie ale jak nie to po co mam brać te wszystkie "cukierki"? Truć się tym wszystkim. I zabierać sobie czas Na podejście do in vitro. Bo nie nie poddam się...będę walczyć dalej. Jedyne co zrobię to zrezygnuje z pracy. Praca z małymi dziećmi nie działa dobrze na moją psychikę.
Pewnie będziecie krzyczeć na mnie za czarny scenariusz ale wiecie co bycie optymistką mi nie wychodzi, zawsze raczej realnie patrzyłam m życie . Mam nadzieję ze mój cud trwa ale jak nie wolę wiedzieć wcześniej aby mniej bolało, jeśli to wogole możliwe. Co by nie było to wiem ze dam radę, a co mnie nie zabije to wzmocni.
Hej kochana a robiłaś już bete? Ja swoja pierwsza robilam wczoraj u mnie na moje oko 4t5d i beta byla 1300...jutro jade powtorzyc bo sie stracham troche...
Boli mnie podbrzusze...progesteron mam 20..

reklama
Dzoasia Ty na l4, urlopie? Co ciekawego porabiasz w domku?[emoji16]pewnie jakies pysznosci pichcisz?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Koncze ciasto - polaczenie kakaowego tiramisu z waniliowo-migdalowa panna cotta z malinami:D ale ogolnie leniuchujemy z Ola, czytamy ksiazke (nie, nie ta z wrzesnia:p) ;) a co do paszetciora to my w cateringu robimy paszteta z pieczarek i kaszy gryczanej - smakuje idento jak kaszanka:-) :)

My braliśmy tylko witaminy bo się przygotowywaliśmy do stymulacji. Tylko sama pojedynczo wszystkie witaminki sama komponowałam:)
Co ma być to będzie...powiem Wam szczerze ze tylko się wkur...jeśli się nie uda bo to oznacza kolejne 3 miesiące w plecy :realmad:
Kochana no jakie 3 miesiace w plecy - toz to 2 miesiace do przodu jestes;)

Koncze ciasto - polaczenie kakaowego tiramisu z waniliowo-migdalowa panna cotta z malinami:D ale ogolnie leniuchujemy z Ola, czytamy ksiazke (nie, nie ta z wrzesnia:p) ;) a co do paszetciora to my w cateringu robimy paszteta z pieczarek i kaszy gryczanej - smakuje idento jak kaszanka:-) :)
Jejku dżoasia nie lubię słodkiego ale jak to przeczytałam to dosłownie ślinotoku dostałam, oj ta Olusia to będzie miała wyżerkę w brzuszku:)

O matko jakie ciacho!!! Leniuchujcie dziewczyny leniuchujcie [emoji4]
Hahaha a jaka ksiazke tym razem? Sprawdzam czy na pewno nie ta sama haha
Wlasnie taki pasztecior bede krecic bo mam na zbyciu pieczary

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku dżoasia nie lubię słodkiego ale jak to przeczytałam to dosłownie ślinotoku dostałam, oj ta Olusia to będzie miała wyżerkę w brzuszku:)
Boze, zeby ona tylko tam jeszcze byla! Robie co moge zeby odwrocic mysli ale znowu mam schizy ze nic nie czuje, wczesniej mnie cyce bolaly w majtach bylo mokro, bezsennosc mnie dopadala, brzuch bolal a teraz cisza z kazdej strony:p

reklama
Ile masz tej bety , aż 1300? Ja zaledwie 190:(
Moze u Ciebie wcześniejsza ciąża...
A u mnie w rodzinie jest duzo bliźniaków...
Nie stresuj sie idz zrob i zobacz czy jest przyrost...w moim przypadku norma jest od 18 do 7000 wiec u Ciebie pewnie podobnie...a kiedy mialas ostatni okres?

Do góry