reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie :) dzisiaj czarne myśli bo pewnie dlatego że i brzydka pogoda. postanowiłam ze jutro jadę na betę bo dzisiaj nie mam gdzie tego zrobić. Stwierdziłam że doświadczenia powinny nauczyć mnie nie tylko strachu ale też i mądrości. Mam nadzieję ze beta rośnie ale jak nie to po co mam brać te wszystkie "cukierki"? Truć się tym wszystkim. I zabierać sobie czas Na podejście do in vitro. Bo nie nie poddam się...będę walczyć dalej. Jedyne co zrobię to zrezygnuje z pracy. Praca z małymi dziećmi nie działa dobrze na moją psychikę.
Pewnie będziecie krzyczeć na mnie za czarny scenariusz ale wiecie co bycie optymistką mi nie wychodzi, zawsze raczej realnie patrzyłam m życie . Mam nadzieję ze mój cud trwa ale jak nie wolę wiedzieć wcześniej aby mniej bolało, jeśli to wogole możliwe. Co by nie było to wiem ze dam radę, a co mnie nie zabije to wzmocni.
Hej kochana a robiłaś już bete? Ja swoja pierwsza robilam wczoraj u mnie na moje oko 4t5d i beta byla 1300...jutro jade powtorzyc bo sie stracham troche...
Boli mnie podbrzusze...progesteron mam 20..

reklama
Dzoasia Ty na l4, urlopie? Co ciekawego porabiasz w domku?[emoji16]pewnie jakies pysznosci pichcisz?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Koncze ciasto - polaczenie kakaowego tiramisu z waniliowo-migdalowa panna cotta z malinami:D ale ogolnie leniuchujemy z Ola, czytamy ksiazke (nie, nie ta z wrzesnia:p) ;) a co do paszetciora to my w cateringu robimy paszteta z pieczarek i kaszy gryczanej - smakuje idento jak kaszanka:-) :)

My braliśmy tylko witaminy bo się przygotowywaliśmy do stymulacji. Tylko sama pojedynczo wszystkie witaminki sama komponowałam:)
Co ma być to będzie...powiem Wam szczerze ze tylko się wkur...jeśli się nie uda bo to oznacza kolejne 3 miesiące w plecy :realmad:
Kochana no jakie 3 miesiace w plecy - toz to 2 miesiace do przodu jestes;)

Koncze ciasto - polaczenie kakaowego tiramisu z waniliowo-migdalowa panna cotta z malinami:D ale ogolnie leniuchujemy z Ola, czytamy ksiazke (nie, nie ta z wrzesnia:p) ;) a co do paszetciora to my w cateringu robimy paszteta z pieczarek i kaszy gryczanej - smakuje idento jak kaszanka:-) :)
Jejku dżoasia nie lubię słodkiego ale jak to przeczytałam to dosłownie ślinotoku dostałam, oj ta Olusia to będzie miała wyżerkę w brzuszku:)

O matko jakie ciacho!!! Leniuchujcie dziewczyny leniuchujcie [emoji4]
Hahaha a jaka ksiazke tym razem? Sprawdzam czy na pewno nie ta sama haha
Wlasnie taki pasztecior bede krecic bo mam na zbyciu pieczary

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku dżoasia nie lubię słodkiego ale jak to przeczytałam to dosłownie ślinotoku dostałam, oj ta Olusia to będzie miała wyżerkę w brzuszku:)
Boze, zeby ona tylko tam jeszcze byla! Robie co moge zeby odwrocic mysli ale znowu mam schizy ze nic nie czuje, wczesniej mnie cyce bolaly w majtach bylo mokro, bezsennosc mnie dopadala, brzuch bolal a teraz cisza z kazdej strony:p

reklama
Ile masz tej bety , aż 1300? Ja zaledwie 190:(
Moze u Ciebie wcześniejsza ciąża...
A u mnie w rodzinie jest duzo bliźniaków...
Nie stresuj sie idz zrob i zobacz czy jest przyrost...w moim przypadku norma jest od 18 do 7000 wiec u Ciebie pewnie podobnie...a kiedy mialas ostatni okres?

Do góry