reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale cycki do pasa wiszące to już chyba nie normalna rzecz :p
Ej ale ja tylko przy pierwszej ciazy mialam od razu spuchniete piersi. w drugiej i teraz w tej ciazy to dopiero od ok 8 tc spuchly wiec nie wydziwiaj :p
Spotkalo Cie szczescie i cud wiec dlaczego miałoby byc zle ? Przestan marudzic bo to dziecku nie sluzy i lykaj cukierki i zadnych czarnych mysli... a pragmatyzm czy pesymizm to schowac do szafy bo w ciazy nie ma takich slow! :D

reklama
Dzoasia Ty na l4, urlopie? Co ciekawego porabiasz w domku?[emoji16]pewnie jakies pysznosci pichcisz?

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

aed4615e4cc995d7a79fc695661bcb81.jpg
Wstawiam wiosnę bo te moje siniaki stały się brzydkim logo grupy. ;)
A lepiej pasuje do nas zdjęcie budzących się do życia ;))))
[emoji257][emoji272][emoji257][emoji258][emoji253][emoji257][emoji272][emoji255][emoji258][emoji257][emoji272][emoji255]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skąd Ty jesteś? Zaraz naślemy dziewczyny z Twojego miasta żeby Cię do pionu postawiły!!!!
Nie nakręcaj się!!!!! Będzie dobrze!!!!!;)))))

Jak możesz powiedzieć to daj znać czy brałaś jakieś leki? Moja znajoma też przy mega PcO jak ja na samym glukophage „wpadła” i ma zdrowego syna. ;) ;) u Ciebie będzie tak smao!!!

My braliśmy tylko witaminy bo się przygotowywaliśmy do stymulacji. Tylko sama pojedynczo wszystkie witaminki sama komponowałam:)
Co ma być to będzie...powiem Wam szczerze ze tylko się wkur...jeśli się nie uda bo to oznacza kolejne 3 miesiące w plecy :realmad:

Kochana ona mi dwa razy motylka założyła i nic . Żyłę w dłoni tak mi przewierciła aż mnie boli . We wtorek byłam na pobraniu i nic się nie działo a dziś nie wiem ... aż płakać się chce

Kalno nerwy mi też tak potrafią zablokować krew, ale rozumiem że coś ci pobrała? Jeżeli tak to dopytaj na kt wynik i niech ona zdecyduje czy jest z takiej ilości zrobić badanie? Wiem że to trudny czas dla ciebie, gdzie się leczysz? Trzymaj się i pamiętaj że robisz co możesz a na resztę nie masz wpływu.

aed4615e4cc995d7a79fc695661bcb81.jpg
Wstawiam wiosnę bo te moje siniaki stały się brzydkim logo grupy. ;)
A lepiej pasuje do nas zdjęcie budzących się do życia ;))))
[emoji257][emoji272][emoji257][emoji258][emoji253][emoji257][emoji272][emoji255][emoji258][emoji257][emoji272][emoji255]

Piękny ptaszek :) idę pić meliske bo mnie wywiozą do psychiatryka;)

reklama
Albo dwa biustonosze [emoji4]
powiedzcie mi w razie niepowodzenia ,jeśli znowu mój maluch nie dał rady to w czym może tkwić problem?? Ciaze przestajace rozwijac sie w ok 3 tygodniu od zaplodnienia ?

A może będZiemy dywagować, jak się coś stanie, a nie jak na razie jest dobrze? ;)))))))
Idź cholero jedna na spacer - zimowa pogoda Ci głupie myśli wymrozi.

Do góry