reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny cos mnie na wzruszenia wzięło oh te hormony. Przeczytałam w necie i tak pomyślała że wstawię tutaj, buziaki dla każdej przyszłej mamy i tych co już mają swoje szczęście w domku. A ja zmykam do pracy. :)
Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:
- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić.
- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?
- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.
- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?
- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem
- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.
W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.
- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "Mamusiu".
Oj to nie hormony kochana zawsze jak to czytam to najpierw mam ciary a pozniej lzy same leca :)

reklama
Wyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*
Aaaaa ale super kolejne cudowne zaciazenie. Kochana to za twoje wszystkie zle rzeczy ktore robila ci siostra taka niespodzianka
Super super ciesze sie bardzo gratuluje :*

O jak cudownie. Wyczulam aby zapytać :-)
Ślę w takim razie bliźniacze fluidy! :-)
U mnie wszystko dobrze, brzuch rośnie i w czwartek już usg połówkowe,nie mam pojęcia kiedy to minęło.
Tao bardzo bym chciała aby każda z Was mogła doświadczyć tego samego! Będę już od dziś trzymać kciuki za Ciebie i @dżoasia ! To będę piękne Święta :-))
Dziękuję za wszystkie miłe słowa i kciuki ❤️
Pochwal się proszę zdjęciami z czwartkowego USG;)

Ja prawie dopiero w domku zakupy się przedłużyly;) M dostał dzisiaj mundurówke;) trza było zaopatrzyć się na zapas w miesko itp od jutra gotowanko;) padam dzisiaj masakrycznie , jutro też czeka mnie zwariowany dzień rano po leki aby nie wykupili mi fraxipariny a resztę odbiór popołudniu wizyta u znajomych bo się bliźniaki urodziny w styczniu i wizyta teściów u Nas:/ chyba powiemy im.... Wkoncu

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Limoncia nie zebym ci odradzala. Nie wiem jakich masz tesciow ale mysle ze poki co lepiej im nie mowic, skoro do tej pory nie mowiliscie. Nie wiadomo jak zareaguja a ty masz sie teraz nie stresowac, po co ci dodatkowe problemy. Oczywiscie nie mowie ze koniecznie zareaguja zle, ale lepiej moze przeczekac:) zreszta po co im ta informacja;)

A u mnie speedy express dzisiaj byl, przyszlam do kliniki 40min wczesniej wiec sie wysiuralam, zeby na spokojnie potem wypic tyle ile trzeba a tu od razu mnie wzieli na.gore i robili na pustym pecherU, ale poszlo bez.problemu :) teraz.oby do mikolaja;) blastka 4.2.2 z 6tej doby, ale to dlatego ze to dziewczyna bedzie i spozniona wiecznie jak matka:p

Asik mocne,mocne kciukasy I oby szybko zleciało do bety♡♡♡

Limoncia nie zebym ci odradzala. Nie wiem jakich masz tesciow ale mysle ze poki co lepiej im nie mowic, skoro do tej pory nie mowiliscie. Nie wiadomo jak zareaguja a ty masz sie teraz nie stresowac, po co ci dodatkowe problemy. Oczywiscie nie mowie ze koniecznie zareaguja zle, ale lepiej moze przeczekac:) zreszta po co im ta informacja;)
Oni i tak się domyslaja więc to formalność:/ ale fakt może być nie mila

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry