Właśnie to samo napisałamPewnie listonosz cos od siebie dorzucil
reklama
Dziękuję Wam wszystkim :* kochane jesteście.... trzymajcie kciuki za mnie...a mam nadzieję ze mogę napisać za nas :* reakcją męża trochę mnie zdziwiła, niby się cieszy ale bardzo ostroznie...bo oboje wiemy jak to może się skończyć.
Ale ja włączam mega pozytywne myślenie...musi być dobrze :* dzwonił am do lekarza jutro mam się zgłosić, dał listę badań do zrobienia aby ewentualnie pomoc lekami... nie umiem zapanować nad emocjami dzisiaj
Ale ja włączam mega pozytywne myślenie...musi być dobrze :* dzwonił am do lekarza jutro mam się zgłosić, dał listę badań do zrobienia aby ewentualnie pomoc lekami... nie umiem zapanować nad emocjami dzisiaj
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Dziękuję Wam wszystkim :* kochane jesteście.... trzymajcie kciuki za mnie...a mam nadzieję ze mogę napisać za nas :* reakcją męża trochę mnie zdziwiła, niby się cieszy ale bardzo ostroznie...bo oboje wiemy jak to może się skończyć.
A to my jesteśmy na odwrót skonstruowani: ja jestem pragmatykiem, a Mój chłopina mega optymista i pozytywny.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Oj to mi.ucieklo bo w tedy mialam od Was przerweNo i jeszcze wigilijny kropek od ewelin
misis188
Kochana ja się nie dziwie no to teraz dobra ksiazka albo przed tv i pelen relax musisz o wastym przeciez dbac❤Dziękuję Wam wszystkim :* kochane jesteście.... trzymajcie kciuki za mnie...a mam nadzieję ze mogę napisać za nas :* reakcją męża trochę mnie zdziwiła, niby się cieszy ale bardzo ostroznie...bo oboje wiemy jak to może się skończyć.
misis188
Pecherzyk ciazowy bo na zarodek za wczesnieDziewczyny a czy ja coś jutro mogę zobaczyć na usg ? Jestem podejrzewam okolo 18 dni od owulacji?
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Pozytywne myśli przede wszystkim... [emoji6]Dziękuję Wam wszystkim :* kochane jesteście.... trzymajcie kciuki za mnie...a mam nadzieję ze mogę napisać za nas :* reakcją męża trochę mnie zdziwiła, niby się cieszy ale bardzo ostroznie...bo oboje wiemy jak to może się skończyć.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być dobrze.... zasłużyłam na to niech ten cud trwa na zawsze , a przynajmniej na najblizsze 8 misiecyPozytywne myśli przede wszystkim... [emoji6]
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
dżoasia
Liczac tak jakbys byla po transferze to by bylo 13dpt, jak cos bedzie widac to pecherzyk. A bete lekarz zlecil czy nie?Dziewczyny a czy ja coś jutro mogę zobaczyć na usg ? Jestem podejrzewam okolo 18 dni od owulacji?
Podziel się: