reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

JA PIERDD.... ZAJEFAJNIE, ZAJEBIASZCZO-nokii suuuuuuuuuuuuuper!!!!♡♡♡
Boję się cieszyć... to tylko jeden test jutro Bedzie wiadomo więcej. Ale nadzieja pojawiła się ogromna, jedyne co ostatnio mam to zgage, jestem wrażliwa na zapachy, i mega śpiąca., chwilami przychodziła mi myśl do głowy że może akurat się udało,ale później stwierdziłam przecież to nie możliwe , a jednak możliwe . Zobaczymy co będzie dalej :biggrin2: narazie czeka mnie rozmowa z moim jajkiem wielkanocnym ze ma siedzieć w brzuszku 8 miesięcy czyli trochę dłużej niż kurczak w skorupce:p

reklama
Boję się cieszyć... to tylko jeden test jutro Bedzie wiadomo więcej. Ale nadzieja pojawiła się ogromna, jedyne co ostatnio mam to zgage, jestem wrażliwa na zapachy, i mega śpiąca., chwilami przychodziła mi myśl do głowy że może akurat się udało,ale później stwierdziłam przecież to nie możliwe , a jednak możliwe . Zobaczymy co będzie dalej :biggrin2: narazie czeka mnie rozmowa z moim jajkiem wielkanocnym ze ma siedzieć w brzuszku 8 miesięcy czyli trochę dłużej niż kurczak w skorupce:p

Dokładnie tak ma być!!!Nagadaj Mu tam ode mnie też...Tak się cieszę @Marg...Ale super-takie wieści uwielbiam ♡ Dajesz czadu Maleńka-tylko pozytyw!No i ten Twój M....no no postaram się Chop-ni ma co :D:D:D

A jakie mialas wskazania do IVF? Sorki ze dopytuje ale jestem swiezsza niz Ty na forum a i pamiec nie taka jak u @dżoasia :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Marg ogroooomne gratulacje, tamiza kciuki za jutro,Biedroneczka z takim nastawieniem to ty drużynę piłkarską urodzisz:-) :) dżoasia ty wieszm.,statystyki trza poprawić;) a mnie dziewczynki udało się rzutem na taśmę w przerwach infekcyjnych zrobić histero...teraz odczekam troche i dzwonię do novum ale nie wierze że się uda....no coż wieku nie cofniesz;)

Marg ogroooomne gratulacje, tamiza kciuki za jutro,Biedroneczka z takim nastawieniem to ty drużynę piłkarską urodzisz:-) :) dżoasia ty wieszm.,statystyki trza poprawić;) a mnie dziewczynki udało się rzutem na taśmę w przerwach infekcyjnych zrobić histero...teraz odczekam troche i dzwonię do novum ale nie wierze że się uda....no coż wieku nie cofniesz;)
Jak sie nie uda jak sie uda! Czaadzik ze w koncu wyslalas dziadostwo precz;) gdzie robilas histero? U ingi czy gdzies na fundusz? Ja tam trzymam kciuki za rodzenstwo :)

Dokładnie tak ma być!!!Nagadaj Mu tam ode mnie też...Tak się cieszę @Marg...Ale super-takie wieści uwielbiam ♡ Dajesz czadu Maleńka-tylko pozytyw!No i ten Twój M....no no postaram się Chop-ni ma co :D:D:D
Oo tak.... należy mu się nagroda;) ale teraz to z daleka w nocy,tym bardziej że wraca za Da dni a jest chory a mnie też powoli rozkłada, wczoraj jeszcze wzięłam Gripex a dzisiaj tylko skarpety i spać:)

Hmmm...nie ma Cię dzień A tu tyyyyle się dzieje :D
@marg88-dajesz nadzieję-zdarzają się "Niepokalane" poczęcia :p -banan na twarzy :D
@dżoasia-przytulilas I trzymasz I nie puszczają!tej Kropczki ♡♡♡no bo ...doniesli,że to Uona będzie:D
@limoncia1 -endo ekstra!niech moc będzie Z Tobą:D
@tamiza -kciukasyyyyyyy na jutro...no bo w robocie zapierd.... I znowu będę pewnie późno.
Niech zostaną z Mamusia na następne 9 Miechów!!

Staram się ale ciężko mi idzie . Wstrzykuje płynnie powolutku i nagle się zatrzymuje , tak jakby się strzykawka zacinała . Dziś mi znowu wylazło ale już mniej niż wczoraj . Jutro jadę do naszego doktorka[emoji6]pozdrowić go od Ciebie ?? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sa sa sa mozesz:) na smsa z info ze serduszko jest to mi nie odpisal ;) ale reke szczesliwa mial wiec go lubie :)

reklama
Staram się ale ciężko mi idzie . Wstrzykuje płynnie powolutku i nagle się zatrzymuje , tak jakby się strzykawka zacinała . Dziś mi znowu wylazło ale już mniej niż wczoraj . Jutro jadę do naszego doktorka[emoji6]pozdrowić go od Ciebie ?? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A krewka sie nie pojawia? bo jak mi sie zatrzymywalo to w zyle trafialam :D

Do góry