reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

JA PIERDD.... ZAJEFAJNIE, ZAJEBIASZCZO-nokii suuuuuuuuuuuuuper!!!!♡♡♡
Boję się cieszyć... to tylko jeden test jutro Bedzie wiadomo więcej. Ale nadzieja pojawiła się ogromna, jedyne co ostatnio mam to zgage, jestem wrażliwa na zapachy, i mega śpiąca., chwilami przychodziła mi myśl do głowy że może akurat się udało,ale później stwierdziłam przecież to nie możliwe , a jednak możliwe . Zobaczymy co będzie dalej :biggrin2: narazie czeka mnie rozmowa z moim jajkiem wielkanocnym ze ma siedzieć w brzuszku 8 miesięcy czyli trochę dłużej niż kurczak w skorupce:p

reklama
Boję się cieszyć... to tylko jeden test jutro Bedzie wiadomo więcej. Ale nadzieja pojawiła się ogromna, jedyne co ostatnio mam to zgage, jestem wrażliwa na zapachy, i mega śpiąca., chwilami przychodziła mi myśl do głowy że może akurat się udało,ale później stwierdziłam przecież to nie możliwe , a jednak możliwe . Zobaczymy co będzie dalej :biggrin2: narazie czeka mnie rozmowa z moim jajkiem wielkanocnym ze ma siedzieć w brzuszku 8 miesięcy czyli trochę dłużej niż kurczak w skorupce:p

Dokładnie tak ma być!!!Nagadaj Mu tam ode mnie też...Tak się cieszę @Marg...Ale super-takie wieści uwielbiam ♡ Dajesz czadu Maleńka-tylko pozytyw!No i ten Twój M....no no postaram się Chop-ni ma co :D:D:D

A jakie mialas wskazania do IVF? Sorki ze dopytuje ale jestem swiezsza niz Ty na forum a i pamiec nie taka jak u @dżoasia :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Marg ogroooomne gratulacje, tamiza kciuki za jutro,Biedroneczka z takim nastawieniem to ty drużynę piłkarską urodzisz:-) :) dżoasia ty wieszm.,statystyki trza poprawić;) a mnie dziewczynki udało się rzutem na taśmę w przerwach infekcyjnych zrobić histero...teraz odczekam troche i dzwonię do novum ale nie wierze że się uda....no coż wieku nie cofniesz;)

Marg ogroooomne gratulacje, tamiza kciuki za jutro,Biedroneczka z takim nastawieniem to ty drużynę piłkarską urodzisz:-) :) dżoasia ty wieszm.,statystyki trza poprawić;) a mnie dziewczynki udało się rzutem na taśmę w przerwach infekcyjnych zrobić histero...teraz odczekam troche i dzwonię do novum ale nie wierze że się uda....no coż wieku nie cofniesz;)
Jak sie nie uda jak sie uda! Czaadzik ze w koncu wyslalas dziadostwo precz;) gdzie robilas histero? U ingi czy gdzies na fundusz? Ja tam trzymam kciuki za rodzenstwo :)

Dokładnie tak ma być!!!Nagadaj Mu tam ode mnie też...Tak się cieszę @Marg...Ale super-takie wieści uwielbiam ♡ Dajesz czadu Maleńka-tylko pozytyw!No i ten Twój M....no no postaram się Chop-ni ma co :D:D:D
Oo tak.... należy mu się nagroda;) ale teraz to z daleka w nocy,tym bardziej że wraca za Da dni a jest chory a mnie też powoli rozkłada, wczoraj jeszcze wzięłam Gripex a dzisiaj tylko skarpety i spać:)

Hmmm...nie ma Cię dzień A tu tyyyyle się dzieje :D
@marg88-dajesz nadzieję-zdarzają się "Niepokalane" poczęcia :p -banan na twarzy :D
@dżoasia-przytulilas I trzymasz I nie puszczają!tej Kropczki ♡♡♡no bo ...doniesli,że to Uona będzie:D
@limoncia1 -endo ekstra!niech moc będzie Z Tobą:D
@tamiza -kciukasyyyyyyy na jutro...no bo w robocie zapierd.... I znowu będę pewnie późno.
Niech zostaną z Mamusia na następne 9 Miechów!!

Staram się ale ciężko mi idzie . Wstrzykuje płynnie powolutku i nagle się zatrzymuje , tak jakby się strzykawka zacinała . Dziś mi znowu wylazło ale już mniej niż wczoraj . Jutro jadę do naszego doktorka[emoji6]pozdrowić go od Ciebie ?? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Sa sa sa mozesz:) na smsa z info ze serduszko jest to mi nie odpisal ;) ale reke szczesliwa mial wiec go lubie :)

reklama
Staram się ale ciężko mi idzie . Wstrzykuje płynnie powolutku i nagle się zatrzymuje , tak jakby się strzykawka zacinała . Dziś mi znowu wylazło ale już mniej niż wczoraj . Jutro jadę do naszego doktorka[emoji6]pozdrowić go od Ciebie ?? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A krewka sie nie pojawia? bo jak mi sie zatrzymywalo to w zyle trafialam :D

Do góry