reklama
I pomyslec ze dzieci to sie na szkle robi w laboBoję się cieszyć... to tylko jeden test jutro Bedzie wiadomo więcej. Ale nadzieja pojawiła się ogromna, jedyne co ostatnio mam to zgage, jestem wrażliwa na zapachy, i mega śpiąca., chwilami przychodziła mi myśl do głowy że może akurat się udało,ale później stwierdziłam przecież to nie możliwe , a jednak możliwe . Zobaczymy co będzie dalej narazie czeka mnie rozmowa z moim jajkiem wielkanocnym ze ma siedzieć w brzuszku 8 miesięcy czyli trochę dłużej niż kurczak w skorupce
adunnnia90
Fanka BB :)
Tak jest niech siedzi. W skorupce do Bożego Narodzenia [emoji3] [emoji106] [emoji110]Boję się cieszyć... to tylko jeden test jutro Bedzie wiadomo więcej. Ale nadzieja pojawiła się ogromna, jedyne co ostatnio mam to zgage, jestem wrażliwa na zapachy, i mega śpiąca., chwilami przychodziła mi myśl do głowy że może akurat się udało,ale później stwierdziłam przecież to nie możliwe , a jednak możliwe . Zobaczymy co będzie dalej narazie czeka mnie rozmowa z moim jajkiem wielkanocnym ze ma siedzieć w brzuszku 8 miesięcy czyli trochę dłużej niż kurczak w skorupce
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Margit2018
W novum robiłam dr doniec, szybko sprawnie ale polip był i to duży, pewnie od tego miałam te plamienia po okresie. Damy radę dziewczynki, ja już nie wierzę ale w WAS wierzę z całych SIŁ.Jak sie nie uda jak sie uda! Czaadzik ze w koncu wyslalas dziadostwo precz gdzie robilas histero? U ingi czy gdzies na fundusz? Ja tam trzymam kciuki za rodzenstwo
dżoasia
Haha no ja to samo myslalam, ale tu juz dziewczyny o tym niepokalanym pisaly ciekawe ktore to labo marg wynajela na te numerki tylko od tego szkla chyba w tylek zimnoI pomyslec ze dzieci to sie na szkle robi w labo
redferrari
a nie mówiłam gratulujęUciekam spać. Kochane dziękuję za miłe słowa... mam nadzieję że teraz będzie tylko lepiej. Jutro się dużo rzeczy wyjaśni, ale musi być dobrze :* niedługo moja 30-stka więc to musi być mój prezent urodzinowy trzymajcie kciuki za jutro
dżoasia
No co ty! Czemu ty dzis taka pesymistyczna? Kochana ty po mrozaki wracasz, tak? One z kiedy sa? Nie czasem z tej pierwszej procedury, co córa? Ma byc dobrze!W novum robiłam dr doniec, szybko sprawnie ale polip był i to duży, pewnie od tego miałam te plamienia po okresie. Damy radę dziewczynki, ja już nie wierzę ale w WAS wierzę z całych SIŁ.
KaIno
Sa sa sa mozesz na smsa z info ze serduszko jest to mi nie odpisal ale reke szczesliwa mial wiec go lubie
Ja jeszcze nie odważyłam się do niego dzwonić a tymbardziej pisać SMS [emoji6]zrezztw tez nie miałam jakis wielkich wieści do niego[emoji2]. Cieszę się ze, z Toba mu się udało tak mam nadzieje ze ze mną tez mu się uda ... choć właściwie to ode mnie najbardziej zależy powodzenie tego wszystkiego .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Margit2018
Tak, po mrozaki jeszcze 4 ale z trzeciej procedury, z pierwszej procedury sprzed 10 lat mam piękną córkę, która dziś pierwszy raz spała na wałkach i jak wstała to mówi- oj mamuś ciężko było. ale dałam radę. No coż dziewczynki, jak mantrę powtórze nie czekajcie w nieskończoność bo z wiekiem płodność strasznie spada. Czekam teraz na wynik histeroskopii i dzwonię do novum.
reklama
KaIno
A krewka sie nie pojawia? bo jak mi sie zatrzymywalo to w zyle trafialam
Puregonem chyba dałam sobie w żyłę , krew poleciała po wyciągnięciu igły . Mam wrażenie jakby skóra mi się uzbrajala [emoji6]coraz twardsza sie robi ... Hmm chyba ze ja opadam z sił i nie mam siły się wbijać [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: