reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mój M jak to zobaczył przed chwilą ponownie to stwierdził no to zaczynamy z tym koksem na 3 tyg rozpiska zrobiona;)
52753372684100f8337959d30b2dee8b.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Boję się cieszyć... to tylko jeden test jutro Bedzie wiadomo więcej. Ale nadzieja pojawiła się ogromna, jedyne co ostatnio mam to zgage, jestem wrażliwa na zapachy, i mega śpiąca., chwilami przychodziła mi myśl do głowy że może akurat się udało,ale później stwierdziłam przecież to nie możliwe , a jednak możliwe . Zobaczymy co będzie dalej :biggrin2: narazie czeka mnie rozmowa z moim jajkiem wielkanocnym ze ma siedzieć w brzuszku 8 miesięcy czyli trochę dłużej niż kurczak w skorupce:p
I pomyslec ze dzieci to sie na szkle robi w labo :D

Boję się cieszyć... to tylko jeden test jutro Bedzie wiadomo więcej. Ale nadzieja pojawiła się ogromna, jedyne co ostatnio mam to zgage, jestem wrażliwa na zapachy, i mega śpiąca., chwilami przychodziła mi myśl do głowy że może akurat się udało,ale później stwierdziłam przecież to nie możliwe , a jednak możliwe . Zobaczymy co będzie dalej :biggrin2: narazie czeka mnie rozmowa z moim jajkiem wielkanocnym ze ma siedzieć w brzuszku 8 miesięcy czyli trochę dłużej niż kurczak w skorupce:p
Tak jest niech siedzi. W skorupce do Bożego Narodzenia [emoji3] [emoji106] [emoji110]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sie nie uda jak sie uda! Czaadzik ze w koncu wyslalas dziadostwo precz;) gdzie robilas histero? U ingi czy gdzies na fundusz? Ja tam trzymam kciuki za rodzenstwo :)
W novum robiłam dr doniec, szybko sprawnie ale polip był i to duży, pewnie od tego miałam te plamienia po okresie. Damy radę dziewczynki, ja już nie wierzę ale w WAS wierzę z całych SIŁ.

W novum robiłam dr doniec, szybko sprawnie ale polip był i to duży, pewnie od tego miałam te plamienia po okresie. Damy radę dziewczynki, ja już nie wierzę ale w WAS wierzę z całych SIŁ.
No co ty! Czemu ty dzis taka pesymistyczna? Kochana ty po mrozaki wracasz, tak? One z kiedy sa? Nie czasem z tej pierwszej procedury, co córa? Ma byc dobrze!

Sa sa sa mozesz:) na smsa z info ze serduszko jest to mi nie odpisal ;) ale reke szczesliwa mial wiec go lubie :)

Ja jeszcze nie odważyłam się do niego dzwonić a tymbardziej pisać SMS [emoji6]zrezztw tez nie miałam jakis wielkich wieści do niego[emoji2]. Cieszę się ze, z Toba mu się udało tak mam nadzieje ze ze mną tez mu się uda ... choć właściwie to ode mnie najbardziej zależy powodzenie tego wszystkiego .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tak, po mrozaki jeszcze 4 ale z trzeciej procedury, z pierwszej procedury sprzed 10 lat mam piękną córkę, która dziś pierwszy raz spała na wałkach i jak wstała to mówi- oj mamuś ciężko było.:-) :) ale dałam radę. No coż dziewczynki, jak mantrę powtórze nie czekajcie w nieskończoność bo z wiekiem płodność strasznie spada. Czekam teraz na wynik histeroskopii i dzwonię do novum.

reklama
A krewka sie nie pojawia? bo jak mi sie zatrzymywalo to w zyle trafialam :D

Puregonem chyba dałam sobie w żyłę , krew poleciała po wyciągnięciu igły . Mam wrażenie jakby skóra mi się uzbrajala [emoji6]coraz twardsza sie robi ... Hmm chyba ze ja opadam z sił i nie mam siły się wbijać [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry