Nadziejka2
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety tak mogę jutro jeszcze nic nie zobaczyć. Mam zrobić estradiol, progresteron , tsh, układ krzepnięcia , hcgLiczac tak jakbys byla po transferze to by bylo 13dpt, jak cos bedzie widac to pecherzyk. A bete lekarz zlecil czy nie?
Kochaniutka, nic nie smutaj, ciesz sie ewentualnie bety nie rob jak bardzo nie chcesz, przeciez niektore laski nawet nie wiedza co to za badanie a dzieci rodzaNiestety tak mogę jutro jeszcze nic nie zobaczyć. Mam zrobić estradiol, progresteron , tsh, układ krzepnięcia , hcg
Trzymam kciuki za trafiony zatopiony niech tym razem się uda!!!!A u mnie speedy express dzisiaj byl, przyszlam do kliniki 40min wczesniej wiec sie wysiuralam, zeby na spokojnie potem wypic tyle ile trzeba a tu od razu mnie wzieli na.gore i robili na pustym pecherU, ale poszlo bez.problemu teraz.oby do mikolaja blastka 4.2.2 z 6tej doby, ale to dlatego ze to dziewczyna bedzie i spozniona wiecznie jak matka
Cuda się zdarzają... mąż parę dni w domu a co miał zrobić to zrobił aby ten cud trwał...musi trwac:*marg88 gratuluje Ci a raczej Wam z calego serca <3 jakie piekne wiadomosci dzis... A tak czytalam Twoje posty i o Twoim niepokalanym poczeciu . No to masz niepokalane ha ha. Takich wiadonosci wiecej
Musisz wolno wstrzykiwac
Cudownie [emoji173] [emoji7] [emoji8]Wyje...dziewczyny płacze że szczęścia i niepokoju.... zrobiłam test bo chciałam okna myć więc tak aby mieć sumienie czyste....i patrzę....a tu DWIE KRECHY:* :*