reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A u mnie speedy express dzisiaj byl, przyszlam do kliniki 40min wczesniej wiec sie wysiuralam, zeby na spokojnie potem wypic tyle ile trzeba a tu od razu mnie wzieli na.gore i robili na pustym pecherU, ale poszlo bez.problemu :) teraz.oby do mikolaja;) blastka 4.2.2 z 6tej doby, ale to dlatego ze to dziewczyna bedzie i spozniona wiecznie jak matka:p
Trzymam kciuki za trafiony zatopiony ;) niech tym razem się uda!!!!

marg88 gratuluje Ci a raczej Wam z calego serca <3 jakie piekne wiadomosci dzis:)... A tak czytalam Twoje posty i o Twoim niepokalanym poczeciu :-D. No to masz niepokalane ha ha. Takich wiadonosci wiecej :)
Cuda się zdarzają... mąż parę dni w domu a co miał zrobić to zrobił ;) aby ten cud trwał...musi trwac:*

Musisz wolno wstrzykiwac ;)

Staram się ale ciężko mi idzie . Wstrzykuje płynnie powolutku i nagle się zatrzymuje , tak jakby się strzykawka zacinała . Dziś mi znowu wylazło ale już mniej niż wczoraj . Jutro jadę do naszego doktorka[emoji6]pozdrowić go od Ciebie ?? [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja prawie dopiero w domku zakupy się przedłużyly;) M dostał dzisiaj mundurówke;) trza było zaopatrzyć się na zapas w miesko itp od jutra gotowanko;) padam dzisiaj masakrycznie , jutro też czeka mnie zwariowany dzień rano po leki aby nie wykupili mi fraxipariny a resztę odbiór popołudniu wizyta u znajomych bo się bliźniaki urodziny w styczniu i wizyta teściów u Nas:/ chyba powiemy im.... Wkoncu

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry