Jodzia
Fanka BB :)
Tak, puste jajko w pon do szpitala.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi. Trzymaj się !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, puste jajko w pon do szpitala.
Mnie też długo bolały, bo jak sama Pani Doktor przyznała, są duże, ale to normalne po stymulacji, a podobno udany transfer, czyli ciąża też nie powoduje ich szybszego powrotu do normy, więc nie denerwuj się skoro lekarz mówi, że wszystko dobrze ;-)hej...jutro mam mieć transfer, czyli w 5. dobie po punkcji. Wczoraj byłam u swojego lekarza bo boli mnie brzuch szczególnie z lewej strony. Zrobił USG i stwierdził, że nic niepokojącego nie widzi, lekko powiększony jajnik prawy, macica ok, lewy jajnik za macicą. Myślałam, że dzisiaj będzie lepiej, ale ból nadal jest i ociężałość. Boję się, że jutro pojadę i okaże się, że nie zrobi mi transferu ... bardzo się boję.. czy Wy też tak miałyście?
Dzięki ! :* każdy słowo otuchy jest dla mnie jak lekarstwoMnie też długo bolały, bo jak sama Pani Doktor przyznała, są duże, ale to normalne po stymulacji, a podobno udany transfer, czyli ciąża też nie powoduje ich szybszego powrotu do normy, więc nie denerwuj się skoro lekarz mówi, że wszystko dobrze ;-)
A brzuch miałam większy po punkcji, niż teraz w 14tc
Ok, już przestaje smęcić [emoji847]przecież beta wyszła Ok, pęcherzyk widoczny w 4+5 także co chcieć więcej? [emoji5][emoji5][emoji5]będę cierpliwie czekać do 11.04. Obiecuję
hej...jutro mam mieć transfer, czyli w 5. dobie po punkcji. Wczoraj byłam u swojego lekarza bo boli mnie brzuch szczególnie z lewej strony. Zrobił USG i stwierdził, że nic niepokojącego nie widzi, lekko powiększony jajnik prawy, macica ok, lewy jajnik za macicą. Myślałam, że dzisiaj będzie lepiej, ale ból nadal jest i ociężałość. Boję się, że jutro pojadę i okaże się, że nie zrobi mi transferu ... bardzo się boję.. czy Wy też tak miałyście?
Kochana odpoczywaj , pij dużo wody i będzie dobrzehej...jutro mam mieć transfer, czyli w 5. dobie po punkcji. Wczoraj byłam u swojego lekarza bo boli mnie brzuch szczególnie z lewej strony. Zrobił USG i stwierdził, że nic niepokojącego nie widzi, lekko powiększony jajnik prawy, macica ok, lewy jajnik za macicą. Myślałam, że dzisiaj będzie lepiej, ale ból nadal jest i ociężałość. Boję się, że jutro pojadę i okaże się, że nie zrobi mi transferu ... bardzo się boję.. czy Wy też tak miałyście?
Biedroneczka, niech ci tylko zrobia jeszcze usg przed zabiegiem. Koniecznie. Przedwczoraj nie bylo nawet pecherzyka widac... leki odstawilas? Moze jeszcze jutro bys gdzies dorwala wizyte? Nadzieja umiera ostatnia...Dziękuję bardzo za ciepłe słowa Kochane!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Tak to jest niestety i tak dużo leveli zaliczyliśmy może następnym razem przejdziemy wszystkie. ))
Jest jeden plus - ja się piwka będę mogła w Słoiku napić a Wy nie! ))))
Dziękuję! :* dam znać jutroKochana odpoczywaj , pij dużo wody i będzie dobrze
Trzymamy kciuki