reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hej...jutro mam mieć transfer, czyli w 5. dobie po punkcji. Wczoraj byłam u swojego lekarza bo boli mnie brzuch szczególnie z lewej strony. Zrobił USG i stwierdził, że nic niepokojącego nie widzi, lekko powiększony jajnik prawy, macica ok, lewy jajnik za macicą. Myślałam, że dzisiaj będzie lepiej, ale ból nadal jest i ociężałość. Boję się, że jutro pojadę i okaże się, że nie zrobi mi transferu :(... bardzo się boję.. czy Wy też tak miałyście?
Malinka pij wodę i sikaj jak wczoraj było ok to ten ból przejdzie. Po stymulacji przeważnie boli i rzadko jest coś nie tak. Nie martw się.

reklama
@Biedroneczka83 to nie przez Ciebie [emoji8][emoji8]wiesz, że różne myśli człowieka nachodzą [emoji5]to, że wspomniałaś o pustym pęcherzyku to przecież nie muszę tego brać pod siebie [emoji6]jesteśmy tu po to żeby nawzajem się wspierać i rozmawiać na różnorakie tematy [emoji5][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję bardzo za ciepłe słowa Kochane!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Tak to jest niestety i tak dużo leveli zaliczyliśmy może następnym razem przejdziemy wszystkie. ;)))

Jest jeden plus - ja się piwka będę mogła w Słoiku napić a Wy nie! ;)))))

Ja z tobą mogę wypić bo czekam i czekam

Dziękuję bardzo za ciepłe słowa Kochane!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Tak to jest niestety i tak dużo leveli zaliczyliśmy może następnym razem przejdziemy wszystkie. ;)))

Jest jeden plus - ja się piwka będę mogła w Słoiku napić a Wy nie! ;)))))

Skąd Ty kochana tę energię masz? jak nic baterie duracell, albo jakie inne dopalacze :)
Współczuję jaja i zazdroszczę podejścia - każdemu życzę takiego powera niezależnie od okoliczności

reklama
Do góry