reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bo jest taka sprawa. Przyjaciółka którą pewnie mało kto z forum pamięta- znam osobiście i ręczę głowa porobila sobie zapasy clexane i crinone, transfer się nie udał a okazało się ze kolejny z mrozaczkow musi odroczyć na przynajmniej rok. I teraz jest potrzeba żeby te leki w miarę szybko spieniężyć. Sama będę brac ale nie mam możliwości wszystkiego na raz. Jak ktoś zainteresowany to proszę o info na priv, na pewno dogadacie się korzystniej niż w aptece. Jak by co ona jest z Warszawy.
Oooo widze ze tez sie wlaczylas do pomocy ;)

reklama
Z życia wzięte - sytuacja w biedro:
Chodzę między alejkami jak taka ćma (dawno w sklepie nie byłam, bo ostatnio tylko całodobowe były otwarte jak z roboty wychodziłam :p) i nagle 2 regały dalej moj M trzyma się za głowę i krzyczy na pół sklepu: Asia!!! Asia!!! Widzisz co tu się dzieje??!! Ale ci endo uroooośnie!! - cała półka z winami obklejona pomarańczowymi promo "kup drugi produkt za pół ceny"
Rewelacja!! [emoji23]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana nie tylko u Ciebie u mnie też ,chcę tej wiosny sprzed kilku dni , a przeczytalas wiadomość na priv?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
@limoncia1 - ak- ie pisałam bo czekałam na wieści od bratowej-obiecalam chrzesnica trampoliny jutro ;(

Inny termin się spotkamy-żałuję bardzo I udanego spotkania jutro ;)

reklama
Do góry