reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A też miałyście taki duży i twardy brzuch?
Tak, wielkoscia brzucha sie nie przejmuj. Jajniki sie napracowaly w czasie tego stymulowanego cyklu za caly rok, sa napuchniete, obolale. Moje byly tak wymeczone, ze dopiero na wizycie kontrolnej po lyzeczkowaniu 11.03 (a punkcje mialam 13.01!) bylo widac ze jest juz ok. Wczesniej byly caly czas powiekszone. Brzuch zostal mi do teraz. Dziewczyny roznie znosza stymulacje i punkcje, nie stresuj sie swoimi objawami [emoji4] [emoji11]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, wielkoscia brzucha sie nie przejmuj. Jajniki sie napracowaly w czasie tego stymulowanego cyklu za caly rok, sa napuchniete, obolale. Moje byly tak wymeczone, ze dopiero na wizycie kontrolnej po lyzeczkowaniu 11.03 (a punkcje mialam 13.01!) bylo widac ze jest juz ok. Wczesniej byly caly czas powiekszone. Brzuch zostal mi do teraz. Dziewczyny roznie znosza stymulacje i punkcje, nie stresuj sie swoimi objawami [emoji4] [emoji11]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję! :*

A jak to jest tak medycznie ujmując, że puste jajo? próbuję sobie to wytłumaczyć i chyba komórek szarych nie wystarcza...
Doszlo do zaplodnienia i zagniezdzenia. Niestety nie rozwinal sie zarodek, najpewniej z powodu bledu w podziale komorkowym/powaznych bledow genetycznych. Taka ciaza daje "jakies tam" przyrosty bety ale zazwyczaj sa one wlasnie ponizej normy.

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Kochane zastanawia mnie jedna rzecz od od 4 dc miałam jeszcze miesiączkę pobolewa mnie podbrzusze od 2 dc estrofem od 6 dc encorton ale podbrzusze nadal mnie pobolewa:/ przy 1 transferze tak nie miałam dzwonić do lekarza?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry