reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej...jutro mam mieć transfer, czyli w 5. dobie po punkcji. Wczoraj byłam u swojego lekarza bo boli mnie brzuch szczególnie z lewej strony. Zrobił USG i stwierdził, że nic niepokojącego nie widzi, lekko powiększony jajnik prawy, macica ok, lewy jajnik za macicą. Myślałam, że dzisiaj będzie lepiej, ale ból nadal jest i ociężałość. Boję się, że jutro pojadę i okaże się, że nie zrobi mi transferu :(... bardzo się boję.. czy Wy też tak miałyście?
Mnie też długo bolały, bo jak sama Pani Doktor przyznała, są duże, ale to normalne po stymulacji, a podobno udany transfer, czyli ciąża też nie powoduje ich szybszego powrotu do normy, więc nie denerwuj się skoro lekarz mówi, że wszystko dobrze ;-)

A brzuch miałam większy po punkcji, niż teraz w 14tc :-D

Mnie też długo bolały, bo jak sama Pani Doktor przyznała, są duże, ale to normalne po stymulacji, a podobno udany transfer, czyli ciąża też nie powoduje ich szybszego powrotu do normy, więc nie denerwuj się skoro lekarz mówi, że wszystko dobrze ;-)

A brzuch miałam większy po punkcji, niż teraz w 14tc :-D
Dzięki ! :* każdy słowo otuchy jest dla mnie jak lekarstwo :)

Ok, już przestaje smęcić [emoji847]przecież beta wyszła Ok, pęcherzyk widoczny w 4+5 także co chcieć więcej? [emoji5][emoji5][emoji5]będę cierpliwie czekać do 11.04. Obiecuję

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w 18lub20 dpt widzialam tylko malutki pecherzyk a 24lub26 dpt widzialam pecherzyk i cialko zolte a 32dpt juz zarodek i serduszko. A objawy hym hym bol i plamienia mialam juz ustaly ale to przez krwiaka teraz w 9tydzien a mam mdlosci takie ze ;(((( zeladek boli suszy i zygac sie chce tak ze masakra takze zazdroszcze tym co nie maja objawow !! Ja mam wszystkie od poczatku ;( tylko cycki nie bola a wolalabym na odwrod

hej...jutro mam mieć transfer, czyli w 5. dobie po punkcji. Wczoraj byłam u swojego lekarza bo boli mnie brzuch szczególnie z lewej strony. Zrobił USG i stwierdził, że nic niepokojącego nie widzi, lekko powiększony jajnik prawy, macica ok, lewy jajnik za macicą. Myślałam, że dzisiaj będzie lepiej, ale ból nadal jest i ociężałość. Boję się, że jutro pojadę i okaże się, że nie zrobi mi transferu :(... bardzo się boję.. czy Wy też tak miałyście?

Mnie tez bolaly ale akurat ja mialam az 18 komorek mnie troche przestymulowano bo mam pco wiec mnie bolalo mocno ale transfer mialam trzeba byc na diecie bialkowej i duzo wody pic jak masz jeden wiekszy jajnik moze zdeczka zostal przestymulowany ale to nie problem duzo pij wody i dieta bialkowa i przejdzie nie dzwigaj nic oszczedzaj sie

Kochana odpoczywaj , pij dużo wody i będzie dobrze ;)
Trzymamy kciuki ✊✊ :)

Dziękuję bardzo za ciepłe słowa Kochane!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Tak to jest niestety i tak dużo leveli zaliczyliśmy może następnym razem przejdziemy wszystkie. ;)))

Jest jeden plus - ja się piwka będę mogła w Słoiku napić a Wy nie! ;)))))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Biedroneczka, niech ci tylko zrobia jeszcze usg przed zabiegiem. Koniecznie. Przedwczoraj nie bylo nawet pecherzyka widac... leki odstawilas? Moze jeszcze jutro bys gdzies dorwala wizyte? Nadzieja umiera ostatnia...

reklama
Tak dla Nas Wszystkich ;) na spokojny weekend :)
608983b2a0d0d1350228ffebe7877060.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry