reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo jest taka sprawa. Przyjaciółka którą pewnie mało kto z forum pamięta- znam osobiście i ręczę głowa porobila sobie zapasy clexane i crinone, transfer się nie udał a okazało się ze kolejny z mrozaczkow musi odroczyć na przynajmniej rok. I teraz jest potrzeba żeby te leki w miarę szybko spieniężyć. Sama będę brac ale nie mam możliwości wszystkiego na raz. Jak ktoś zainteresowany to proszę o info na priv, na pewno dogadacie się korzystniej niż w aptece. Jak by co ona jest z Warszawy.
kochana, ja przezorna i też mam na razie zapas, jak mi się będą kończyły to mogę się odezwać, ale tez zależy czy w grę wchodzi wysyłka, bo ja z krk - tu mi chodzi o crinone, bo clexane mam z refundacją :)

Z życia wzięte - sytuacja w biedro:
Chodzę między alejkami jak taka ćma (dawno w sklepie nie byłam, bo ostatnio tylko całodobowe były otwarte jak z roboty wychodziłam :p) i nagle 2 regały dalej moj M trzyma się za głowę i krzyczy na pół sklepu: Asia!!! Asia!!! Widzisz co tu się dzieje??!! Ale ci endo uroooośnie!! - cała półka z winami obklejona pomarańczowymi promo "kup drugi produkt za pół ceny"

Chodzę między alejkami jak taka ćma (dawno w sklepie nie byłam, bo ostatnio tylko całodobowe były otwarte jak z roboty wychodziłam :p) i nagle 2 regały dalej moj M trzyma się za głowę i krzyczy na pół sklepu: Asia!!! Asia!!! Widzisz co tu się dzieje??!! Ale ci endo uroooośnie!! - cała półka z winami obklejona pomarańczowymi promo "kup drugi produkt za pół ceny"
Sikaaaaam :laugh2::laugh2:

Hahaha

[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017

Szalony:laugh2:

Moja pierwsza ciąża z 2015 to puste jajo. Bardzo się obawiam, że teraz po in vitro może czekać mnie to samo... nachodzą mnie takie myśli. Dziś 5 tydz. 2 dni ciąży a jakichkowiek objawów brak, wtedy też nagle ustały... Moje bóle które jeszcze niedawno miałam odeszły, cycki nie bolą, tylko jak je pogniotę to jakiś ból odczuwam. Moja beta rosła ale na poziomie 4 tygodnia, teraz mam wrażenie że już nic się tam nie dzieje. A wizyta dopiero 11 kwietnia, ehhh....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja po za bólem-może nawet nie bólem A wrażliwością- do tej pory nie mam żadnych objawów a u mnie to już 17tc... Nic się nie martw tylko myśl pozytywnie [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry