gosia321
Fanka BB :)
❤❤ cudo nad cudaZdjęcie się nie dołączyło
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
❤❤ cudo nad cudaZdjęcie się nie dołączyło
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje cierpliwości . A czy jest lub była na forum osoba której udało się zajść w ciaże za pierwszym podejsciem?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Haha cale szczescie ze masz taka pamiec [emoji4]Z Anne siłą trzeba wyciągać
Jeszcze mam pytanie kiedy lekarz wam mowil zeby zejsc z ecortonu acartu i prolutexu lub dufasony mysle ze te leki maja tez wplyw na to ze boli mnie zeladek ;( w nocy sie budze z takim bolem ze masakra
Taki naturalny cud dla mnie wydaje sie nie realny bo jak tu mozna cos dzialac jak sie nie mialo owulacji nigdy naturalnie, wszystko tylko przez chemie, tak bardzo bym chciala choc jeden zwykly cykl aby chociaz poczuc co to znaczy miec owulacje
No to zaczynam czytać. Też miałam dzisiaj wizytę. Niby jest ok, ale opieprz dostałam najpierw od położnej (brak założonej karty ciąży) a potem od ginekolog (bo ostatnia cytologia chyba w 2011 roku była robiona. Jakim cudem prowadzący in vitro nie wykonał badania itd. itp.). No i te kolejki... głowa z tych nerwów przestała mnie boleć dopiero jakąś godzinę temu. I te korki w stolycy... od samego rana!
Weź do niej zadzwoń i się upewnij.Na usg stwierdziła,ze widzi polipa w endometrium. Ale powiedziala,ze przy punkcji będzie widac dokladniej. Punkcje robila mi inna gin.i ona uwaza,ze nic nie ma. Ale moja sie upiera na histeroskopie...