reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No nie wierze ... udalo mi sie doczytac i jestem na bierzaco ale zeszlo mi chyba z 3 godziny :cool:

A teraz melduje co u mnie, a wiec kocahne moj oboz sportowy zbliza sie wielkimi krokami i juz w niedziele bede w Krakowie i tydzien ciwczen, lekcji makijazu, spa i po prostu czasu dla siebie.
Wstepnie z @dzoasia planujemy sie spotkac w Krakowie 17 marca, ktos z Was moze dolaczyc??? Jak w razie by sie nie udalo to druga opcja to galeria ale byloby niesamowicie sympatycznie sie spotkac!

A co do tego co sie u mnie dzieje poza obozem to szalenstwo na maxa, 19 wizyta u Pasnika, 20 wizyta w Invicta Bydgoszcz u Lukaszuka. Poza tym w koncu mialam wizyte u doktora holistycznego u mnie na miejscu, jestem bardzo zadowolona, kolejne 3 strony badan (wczoraj oddalam 12 tubek krwi!!!) i czekam na wyniki,, taki scan organizmu od A do Z. Mam duzo nadzieje ze on mi cos konkretnego powie i z wynikami od Pasnika i jego zalozeniem na leczenie cos bede musiala wymyslec.
Tyle kochane, sciskam Was mocno i mykam spac, jutro (a w sumie dzisiaj) ostatni dzien pracy przed wakacjami!!!

@annemarie, @Mruch, pelnia szczescia :) wspaniale wiesci!!! gratki :)

Ach...zazdroszczę Ci tego tygodniowego "wypoczynku" :D Daj tam czadu, jak Ci będzie pot po dupie ciekł to może i owulka się pojawi :D
A jakie badania Ci ten holistyk zlecił? Ciekawa jestem co dla niego jest najważniejsze w funkcjonowaniu organizmu.

Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! [emoji173][emoji173][emoji173]
Wynik NIFTY prawidłowy:) Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! [emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]
Gratuluje i ciesze sie z calego serca!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry