Albo ze mna albo @Doris30:-) lub @Barburka@Faluś Wybacz, wprowadziłam w błąd z tym, że jestem tydzień przed Tobą, pomyliłam z inną dziewczyną :-) ja mam dziś 11tc5
reklama
No nie wierze ... udalo mi sie doczytac i jestem na bierzaco ale zeszlo mi chyba z 3 godziny
A teraz melduje co u mnie, a wiec kocahne moj oboz sportowy zbliza sie wielkimi krokami i juz w niedziele bede w Krakowie i tydzien ciwczen, lekcji makijazu, spa i po prostu czasu dla siebie.
Wstepnie z @dzoasia planujemy sie spotkac w Krakowie 17 marca, ktos z Was moze dolaczyc??? Jak w razie by sie nie udalo to druga opcja to galeria ale byloby niesamowicie sympatycznie sie spotkac!
A co do tego co sie u mnie dzieje poza obozem to szalenstwo na maxa, 19 wizyta u Pasnika, 20 wizyta w Invicta Bydgoszcz u Lukaszuka. Poza tym w koncu mialam wizyte u doktora holistycznego u mnie na miejscu, jestem bardzo zadowolona, kolejne 3 strony badan (wczoraj oddalam 12 tubek krwi!!!) i czekam na wyniki,, taki scan organizmu od A do Z. Mam duzo nadzieje ze on mi cos konkretnego powie i z wynikami od Pasnika i jego zalozeniem na leczenie cos bede musiala wymyslec.
Tyle kochane, sciskam Was mocno i mykam spac, jutro (a w sumie dzisiaj) ostatni dzien pracy przed wakacjami!!!
@annemarie, @Mruch, pelnia szczescia wspaniale wiesci!!! gratki
Ach...zazdroszczę Ci tego tygodniowego "wypoczynku" Daj tam czadu, jak Ci będzie pot po dupie ciekł to może i owulka się pojawi
A jakie badania Ci ten holistyk zlecił? Ciekawa jestem co dla niego jest najważniejsze w funkcjonowaniu organizmu.
Ja co procedura oddaje w zabiegowym w klinice stare strzykawki
Z pierwszej procedury też im zaniosłam, a i tak z dwóch kolejnych naprawdę spoooro się tego uzbierało
Koniczyna82
Fanka BB :)
U mnie wiszą w woreczku tylko po clexane którzy brałam do bety. Czekają na kolejny transfer bo nie chce mi się specjalnie z nimi dymacZ pierwszej procedury też im zaniosłam, a i tak z dwóch kolejnych naprawdę spoooro się tego uzbierało
Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! [emoji173][emoji173][emoji173]
Wynik NIFTY prawidłowy Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! [emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]
Brawo [emoji173]️
Gratuluje i ciesze sie z calego serca!!!! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! [emoji173][emoji173][emoji173]
Wynik NIFTY prawidłowy Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! [emoji110][emoji173][emoji173][emoji173]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkowniczka v
Gość
Super wiadomość! Bardzo się cieszęBrawo [emoji173]️
HopeFul87
Dziewczynka ??:-) chyba zostaniemy specjalistkami w okreslaniu plci ze zdjec USG :-) gratulacje i teraz to juz pelnia szczęściaDziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowy Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! ❤❤❤
reklama
Agniecha1508
Cudne wiadomościDziewczynki .. wracamy na forum WE DWIE !! ❤❤❤
Wynik NIFTY prawidłowy Nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości ! ❤❤❤
Podziel się: