reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny. Podczytuje ten watek prawie od roku. Jestem po drugiej nieudanej iui. Chcialabym zmienic klinike i zastanawiam sie nad Invimedem we Wroclawiu. Sporo Was sie tutaj udziela i moze ktoras z Was leczy sie w tej klinice i moze polecic jakiegos lekarza. Bede musiala dojezdzac sporo ale musze cos zmienic bo aktualnie czuje,ze stoje w miejscu. Pozdrawiam Was i z gory dziekuje za info.

reklama
Jak krwotok to ok i jak trwa pare godzin ta dzoewczyna napisala ze polecialo i jak ma.olamienia tylko to moze to nic groznego jak jej nie przejdzie przez h czy dwie to bym pojechala na pogotowie - ale z drugiej strony na podotowiu dadza jej leki te co ma w domu czyli dufason luteine itp i kaza lezec
Dokładnie tak kazali robić.

Kladz się i weź więcej progresteron. Musi być dobrze .... relanium a jeśli nie masz to meliske wypij. Czasami tak jest ze są krwawienia, ale widziałaś malentwo serduszko bije więc postaraj się nie denerwować. A i ten progresteron to doustnie bo jak są krawienia to dopochwowy nie wchłania się tak jak trzeba. Spokojnej nocy :*
Dziekuje za wszystko, jesteście super.

@asinka89 kochana tak mi przykro. Wszystkie mialysmy nadzieje ze Dami z tego wyjdzie ze lek pomoze ale niestety Bog wybral dla niego inna droge :(
Kochana z tego co piszesz niestety wynika ze niedlugo skonczy sie jego cierpienie bo niestety w tym stadium to juz jest przerazliwe cierpienie kochana badz przy nim i wspieraj go do konca.
I zadzwon do rodziny i jego i swojej kuzwa chyba jego rodzice moga wziasc urlop zeby byc przy synu w ostatnich chwilach.
Tule cie mocno kochana ucaluj Damiego
Wiem ze to co napisalam nie jest przez ciebie czytane z przyjemnoscia ale niestety czas Damiego sie konczy :( :( :(
Rycze normalnie rycze :(

Hej dziewczyny. Podczytuje ten watek prawie od roku. Jestem po drugiej nieudanej iui. Chcialabym zmienic klinike i zastanawiam sie nad Invimedem we Wroclawiu. Sporo Was sie tutaj udziela i moze ktoras z Was leczy sie w tej klinice i moze polecic jakiegos lekarza. Bede musiala dojezdzac sporo ale musze cos zmienic bo aktualnie czuje,ze stoje w miejscu. Pozdrawiam Was i z gory dziekuje za info.

Hej, jak chcesz to chodz na priv, ja jestem w invimedzie we Wrocławiu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hmm nk tylko jak ja jestem w Olsztynie to tak ciezko sie wbic na poczatek okresu bo to nigdy nie wiadomo kiedy dokladnie przyjdzie a tak z dnia na dzien to raz ze nie ma miejsc a 2 to trzeba dojechac.
Gosia to umów się tuż przed okresem. Jak będzie wszystko ok to powinien ci rozpisać leki i będziesz brać od 2-3dc, bez wizyty już. Ja przed drugim transferem tak właśnie miałam - wiz w 21 dc i potem już nie musiałam, bo leki mi rozpisał. Poszłam dopiero w 9dc na podgląd endo

reklama
Dziewczyny, pojechałam na Karowa, z krwawienia zrobiło sie plamienie, zarodek urósł od wczoraj 1mm, serce bije. Doktor powiedziała, ze na tak wczesnym etapie rożnie bywa i tutaj czas gra role aczkolwiek według usg wszystko jest w porządku. L
Wróciłam do domu dalej plamienie i wypadł mi jeden skrzep... dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi, jesteście nieocenione. Ide sie położę bo zaczynam fiksowac.
Dobrze, że wszystko z dzidzią ok. Teraz prosze ładnie leżeć i odpoczywać, nie snuć się po domu jak... ;)

Do góry