Dzieki Dziasiu kochana... Boże ile to człowiek sie nastresuje. Teraz znów silniejsze krwawienie, liczę, ze w godzine nie pozbyło sie z brzucha.Dobrze, że wszystko z dzidzią ok. Teraz prosze ładnie leżeć i odpoczywać, nie snuć się po domu jak...
reklama
Tyyyyy ,Ty, Ty, Tyyyy Staaaara mówisz...30 lat mowisz...A co ja mam począć że swoimi 37 LATAMI HMMMM??W moje urodziny to czas już płakać....chyba będę miała doła w ten dzień bo poczuje się sta.....ra a syn już od pół roku wymyśla i zmienia prezenty jakie chce dostać...wczoraj było 500 zl w jednym banknocie
dżoasia
Fanka BB :)
@asinka89 cały dzień myślę co napisać... no i kuźwa nie wiem... nic mądrego nie przychodzi do głowy, bo nie ma takich słów by wyrazić to co czuję kiedy o Was myślę i by Ciebie jakoś pocieszyć. Jesteś silna, dasz radę przez to przejść. Myśli samobójcze odsuń na bok, Dami na pewno nie byłby zadowolony jakby o tym wiedział :* Korzystaj z każdej chwili, która Wam została. Cały czas wszystkie wierzymy, że stanie się cud, ale jeśli jednak nie, to pamiętaj, że choć wirtualnie, to zawsze możesz się z nami tu spotkać i podzielić swoimi myślami. Tak strasznie mi przykro...
dżoasia
Odpoczywaj i już nie jedź na tą ip, bo niby usg zrobią, ale jak dla mnie to może zaszkodzić - nie samo w sobie usg tylko to, że najpierw się musisz nagimnastykowac, żeby się zebrać, potem nasza polska zapewne dziurawa droga i na dodatek głowica od usg to raczej nic przyjemnego dla bejbika i macicy. Trzymam kciuki za maleństwo:*Dzieki Dziasiu kochana... Boże ile to człowiek sie nastresuje. Teraz znów silniejsze krwawienie, liczę, ze w godzine nie pozbyło sie z brzucha.
Dzieki wielki oby dało rade... buziakiOdpoczywaj i już nie jedź na tą ip, bo niby usg zrobią, ale jak dla mnie to może zaszkodzić - nie samo w sobie usg tylko to, że najpierw się musisz nagimnastykowac, żeby się zebrać, potem nasza polska zapewne dziurawa droga i na dodatek głowica od usg to raczej nic przyjemnego dla bejbika i macicy. Trzymam kciuki za maleństwo:*
misis188
Kochans moze to jakiś krwiakDziekuje, jakoś mi zimno teraz. Jezu tak sie martwię skąd nagle takie bezobjawowy wypływ krwi? Wczoraj na usg wszystko było super. I ten brak boli piersi. Myślisz ze jest jeszcze szansa?
Zrobię,zrobię na pewno..też nie słyszałam powtarzam za lekarzem...oby to nie to...nie chcemy dodatkowych problemówNigdy nie słyszałam o fazie przejściowej do hashimoto zrób badanie antyTPO i będziesz wiedziała czy jest hashimoto, czy nie.
Raspberry88
Ja jezdzilam do tej kliniki, za drugim podejściem się udało. Do dr Gizler. Obecnie jest 20tc z blizniakami Osobiście polecamHej dziewczyny. Podczytuje ten watek prawie od roku. Jestem po drugiej nieudanej iui. Chcialabym zmienic klinike i zastanawiam sie nad Invimedem we Wroclawiu. Sporo Was sie tutaj udziela i moze ktoras z Was leczy sie w tej klinice i moze polecic jakiegos lekarza. Bede musiala dojezdzac sporo ale musze cos zmienic bo aktualnie czuje,ze stoje w miejscu. Pozdrawiam Was i z gory dziekuje za info.
reklama
hope322
Gratulaje kochana ciesze sie, ze Lenka zdrowo rosnieMy już po badaniach połówkowych..Zdjęcia nie damy bo księżniczka się zasłaniała i nie dała cyknąć ładnej fotki.Lenka waży już 470g
Dziewczynki walczcie i nie poddawajcie się!Warto było czekać tyle czasu na nasz cud
Podziel się: