Wczoraj byłam na wizycie i dzis i lekarz pow ze czysto.Kochans moze to jakiś krwiak
reklama
misis188
Fanka BB :)
Kochana bardzo dobrze ze pojechałas. Ja mysle ze to byl krwiak. Lez caly czas, wstawaj tylko do wc. Jestes na l4? Jesli nie to idz po zwolnienie i lez caly czasDziewczyny, pojechałam na Karowa, z krwawienia zrobiło sie plamienie, zarodek urósł od wczoraj 1mm, serce bije. Doktor powiedziała, ze na tak wczesnym etapie rożnie bywa i tutaj czas gra role aczkolwiek według usg wszystko jest w porządku. L
Wróciłam do domu dalej plamienie i wypadł mi jeden skrzep... dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi, jesteście nieocenione. Ide sie położę bo zaczynam fiksowac.
izabella87
Ja jezdzilam do tej kliniki, za drugim podejściem się udało. Do dr Gizler. Obecnie jest 20tc z blizniakami Osobiście polecam
Napisałam do Ciebie priv
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zrobię,zrobię na pewno..też nie słyszałam powtarzam za lekarzem...oby to nie to...nie chcemy dodatkowych problemów
Wiesz ja już po prostu tylu konowałów zaliczyłam, że każde podejrzenia traktuję z przymrużeniem oka jedna Pani endokrynolog mi wymacała hashimoto trzymam kciuki aby i u Ciebie podejrzenia były bezpodstawne polecam znaleźć dobrego ginekologa-endokrynologa, chociaż to może być trudne, ja po 3 latach znalazłam w końcu wspaniałego lekarza.
Ryczymy wszystkie...czuję jakby miał odejść ktoś bardzo mi bliski..... przywiązałam się tutaj do Was wszystkich i brakuje mi wpisów naszego rodzynka Damiego @asinka89 jesteśmy z Wami...@asinka89 kochana tak mi przykro. Wszystkie mialysmy nadzieje ze Dami z tego wyjdzie ze lek pomoze ale niestety Bog wybral dla niego inna droge
Kochana z tego co piszesz niestety wynika ze niedlugo skonczy sie jego cierpienie bo niestety w tym stadium to juz jest przerazliwe cierpienie kochana badz przy nim i wspieraj go do konca.
I zadzwon do rodziny i jego i swojej kuzwa chyba jego rodzice moga wziasc urlop zeby byc przy synu w ostatnich chwilach.
Tule cie mocno kochana ucaluj Damiego
Wiem ze to co napisalam nie jest przez ciebie czytane z przyjemnoscia ale niestety czas Damiego sie konczy
Rycze normalnie rycze
Dobra już nie marudze....Ale i tak mi źle...ja chce mieć jeszcze raz 20 dobrze ze chociaż nie wyglądam na 30 , nawet jak się mnie pytają ile moje dziecko ma lat to wielkie zdziwienie i pytanie czy zaczęłam produkcję nie mając 18 lat wszystkie jesteśmy piekne i młode....DUCHEMTyyyyy ,Ty, Ty, Tyyyy Staaaara mówisz...30 lat mowisz...A co ja mam począć że swoimi 37 LATAMI HMMMM??
JoannaRak
Tsh gadałam I ft3 I ft4 niby ok-tsh PONIŻEJ 2(1,93)-ale jest jakiś stan zapalny...I nadczynność może być fazą przejściowa do Hashimoto...
@Murawa, ja tez mysle ze skoncze na hashi, anty-TPO wyszly jak z kosmosu a TSH 1.5 a wiec trxeba caly panel zrobic!
Strawberry_90
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam dość głupie pytanie, ale kogo zapytać jak nie was . Według moich obliczeń czeka nas powrót do Anglii około 11 dpt. Będziemy jechać z Białegostoku do Londynu około 20-22 godzin. Myślicie że taka podróż może źle wpłynać na ewentualna ciaże? Planujemu nocleg w połowie drogi ale martwi mnie też ciśnienie w eurotunelu, myślicie że może zaszkodzić czy już przesadzam?
reklama
Mądre głowy... ponawiam pytanie...jutro idę na badania:
Wit b6
Witb12
Kwas foliowy
Wit d3
Co dorzucić ??
Ja jeszcze zawsze robię ferrytynę, to jest odnośnie żelaza.
Podziel się: