reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, pojechałam na Karowa, z krwawienia zrobiło sie plamienie, zarodek urósł od wczoraj 1mm, serce bije. Doktor powiedziała, ze na tak wczesnym etapie rożnie bywa i tutaj czas gra role aczkolwiek według usg wszystko jest w porządku. L
Wróciłam do domu dalej plamienie i wypadł mi jeden skrzep... dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi, jesteście nieocenione. Ide sie położę bo zaczynam fiksowac.
Kochana bardzo dobrze ze pojechałas. Ja mysle ze to byl krwiak. Lez caly czas, wstawaj tylko do wc. Jestes na l4? Jesli nie to idz po zwolnienie i lez caly czas

Zrobię,zrobię na pewno..też nie słyszałam powtarzam za lekarzem...oby to nie to...nie chcemy dodatkowych problemów ;)

Wiesz ja już po prostu tylu konowałów zaliczyłam, że każde podejrzenia traktuję z przymrużeniem oka;) jedna Pani endokrynolog mi wymacała hashimoto :rolleyes: trzymam kciuki aby i u Ciebie podejrzenia były bezpodstawne :) polecam znaleźć dobrego ginekologa-endokrynologa, chociaż to może być trudne, ja po 3 latach znalazłam w końcu wspaniałego lekarza.

@asinka89 kochana tak mi przykro. Wszystkie mialysmy nadzieje ze Dami z tego wyjdzie ze lek pomoze ale niestety Bog wybral dla niego inna droge :(
Kochana z tego co piszesz niestety wynika ze niedlugo skonczy sie jego cierpienie bo niestety w tym stadium to juz jest przerazliwe cierpienie kochana badz przy nim i wspieraj go do konca.
I zadzwon do rodziny i jego i swojej kuzwa chyba jego rodzice moga wziasc urlop zeby byc przy synu w ostatnich chwilach.
Tule cie mocno kochana ucaluj Damiego
Wiem ze to co napisalam nie jest przez ciebie czytane z przyjemnoscia ale niestety czas Damiego sie konczy :( :( :(
Rycze normalnie rycze :(
Ryczymy wszystkie...czuję jakby miał odejść ktoś bardzo mi bliski..... przywiązałam się tutaj do Was wszystkich i brakuje mi wpisów naszego rodzynka Damiego:( @asinka89 jesteśmy z Wami...

Tyyyyy ,Ty, Ty, Tyyyy Staaaara mówisz...30 lat mowisz...A co ja mam począć że swoimi 37 LATAMI HMMMM?? :p
Dobra już nie marudze....Ale i tak mi źle...ja chce mieć jeszcze raz 20 ;) ;) dobrze ze chociaż nie wyglądam na 30 , nawet jak się mnie pytają ile moje dziecko ma lat to wielkie zdziwienie i pytanie czy zaczęłam produkcję nie mając 18 lat :p:D wszystkie jesteśmy piekne i młode....DUCHEM:p

Tsh gadałam I ft3 I ft4 niby ok-tsh PONIŻEJ 2(1,93)-ale jest jakiś stan zapalny...I nadczynność może być fazą przejściowa do Hashimoto...

@Murawa, ja tez mysle ze skoncze na hashi, anty-TPO wyszly jak z kosmosu a TSH 1.5 a wiec trxeba caly panel zrobic!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam dość głupie pytanie, ale kogo zapytać jak nie was ;). Według moich obliczeń czeka nas powrót do Anglii około 11 dpt. Będziemy jechać z Białegostoku do Londynu około 20-22 godzin. Myślicie że taka podróż może źle wpłynać na ewentualna ciaże? Planujemu nocleg w połowie drogi ale martwi mnie też ciśnienie w eurotunelu, myślicie że może zaszkodzić czy już przesadzam?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry