reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

33dpt u mnie

"Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym"

A wczesniej nie mialas usg? Czy mialas i tez nie bylo widac ?

Do dzuewczyny co wlasnie plami- ja plamie od 2 tyg wieczorem zawsze i zawsze przy tym mam.bole brzucha i to duuze czasem. Zawsze szlam potem na wizyte na usg i lekarz zawsze umywał rece - stwierdzeniem " moze tak byc " przyczyny brak. No ja podejrzewam.u siebie pusty pecherzyk bo 24dpt nie bylo zarodka jeszcze a te bole i plamienia to ja mysle ze u mnie nic dobrego nie swiadcza. W sumie kazdy organizm jest inny. Wiem tyle jak przestalas krwawic to nie poronilas bo bys krwawila juz caly czas.tak mysle.

reklama
A wczesniej nie mialas usg? Czy mialas i tez nie bylo widac ?

Do dzuewczyny co wlasnie plami- ja plamie od 2 tyg wieczorem zawsze i zawsze przy tym mam.bole brzucha i to duuze czasem. Zawsze szlam potem na wizyte na usg i lekarz zawsze umywał rece - stwierdzeniem " moze tak byc " przyczyny brak. No ja podejrzewam.u siebie pusty pecherzyk bo 24dpt nie bylo zarodka jeszcze a te bole i plamienia to ja mysle ze u mnie nic dobrego nie swiadcza. W sumie kazdy organizm jest inny. Wiem tyle jak przestalas krwawic to nie poronilas bo bys krwawila juz caly czas.tak mysle.
Nie do końca... U mnie był 2 razy krwotok, trwał kilka godzin i potem cisza. Obie ciąże obumarły, a normalne krwawienie przyszło dopiero po odstawieniu leków...

Nie do końca... U mnie był 2 razy krwotok, trwał kilka godzin i potem cisza. Obie ciąże obumarły, a normalne krwawienie przyszło dopiero po odstawieniu leków...

Jak krwotok to ok i jak trwa pare godzin ta dzoewczyna napisala ze polecialo i jak ma.olamienia tylko to moze to nic groznego jak jej nie przejdzie przez h czy dwie to bym pojechala na pogotowie - ale z drugiej strony na podotowiu dadza jej leki te co ma w domu czyli dufason luteine itp i kaza lezec

Jak obiecałam tak dodaje :-) do zdjęć nie chciał pozować i współpracować :p plecki i rączka :-)
20180227_204907.jpg

Załączniki

• 20180227_204907.jpg
    20180227_204907.jpg
    114,7 KB · Wyświetleń: 688
reklama
Jakoś się pogodzimy ;) Ale reszta zachodzić w ciążę i koniec kropka :D nie lubię tłumu:p
Ale Ty zaczynasz wszystko od początku czy tylko wracasz po okruszki?? Bo nie pamiętam :(
@Kurcia @Never give up @olgaaa1987 w górę biust i dalej do boju... a dzisiaj alkohol i słodycze ....i może miły i namietny wieczór z drugą połowa .... a jutro wstaniecie jak nowo narodzone :tak: musi wkoncu byc kiefys dobrze. @olgaaa1987 może wstrzymaj się z dodatkowymi badaniami jak to dopiero pierwsza próba...
Hejwracam po ostatniego Slabeuszka MEGO A POTEM-gdyby nie wyszło-to stymulacja....ach dzisiaj byłam na usg piersi I przy okazji zrobił mi tarczycy I podejrzenie Hashimoto....w czwartek endokrynolog...
Cieszę się że udało Ci się przekonać M do dalszej walki I już trzymam kciuki :D

Do góry