reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, dopytywałam się, bo mam doustne :-) :) na 100% dopochwowo. I co najlepsze lekarz powiedzial, że bez względu na to czy się pojawi krwawienie czy nie :rolleyes:

Mi kazali być 1-2 dzień cyklu na tej pierwszej wizycie, wyraźnie mi doktorka podkreślała, że jak się zacznie krwawienie. Ale nie wiem czy to ma aż takie znaczenie :confused:
Hmm nk tylko jak ja jestem w Olsztynie to tak ciezko sie wbic na poczatek okresu bo to nigdy nie wiadomo kiedy dokladnie przyjdzie a tak z dnia na dzien to raz ze nie ma miejsc a 2 to trzeba dojechac.

reklama
czesc dziewczyny... Damian wczoraj wymiotował krwia karetka zabrała go do szpitala... jego stan jest juz stabilny ale krytyczny ... watroba powoli nie daje rady i nerki powoli tez ..wczoraj lekarze pytali czy maja go sztucznie podtrzymywac na maszynach czy dac idejsc,.... jestem załamana .. powiedzieli że mam sie przygotować na najgorsze... Damian wczoraj był przytomny rozmawiał ale był i niespokojny.. Bog chyba nie chce ho uzdrowić...a ja mam myśli samobójcze... nie mam juz siły na to wszystko ... to juz za wiele ... tak liczyłam że wyzdrowieje ... jak bede miała chwile i bede w stanie to napisze.. póki co ubieram sie i jade do Damiana ...
:( :( :(

Hejwracam po ostatniego Slabeuszka MEGO A POTEM-gdyby nie wyszło-to stymulacja....ach dzisiaj byłam na usg piersi I przy okazji zrobił mi tarczycy I podejrzenie Hashimoto....w czwartek endokrynolog...
Cieszę się że udało Ci się przekonać M do dalszej walki I już trzymam kciuki :D

Mi też podejrzewali hashimoto, ale mam po prostu mniejszą tarczycę :) zbadaj antyTPO, Tsh, ft3 i ft4 zanim pójdziesz do endokrynologa.

Hejwracam po ostatniego Slabeuszka MEGO A POTEM-gdyby nie wyszło-to stymulacja....ach dzisiaj byłam na usg piersi I przy okazji zrobił mi tarczycy I podejrzenie Hashimoto....w czwartek endokrynolog...
Cieszę się że udało Ci się przekonać M do dalszej walki I już trzymam kciuki :D
Nie słabeuszek tylko lenia małego będziesz wracała.... i on wszystko nadrobi jak będzie już w brzuszku...Ale później będzie leń tak jak mój co właśnie poszedł spać ;) mój m mówi że za bardzo się mnie słucha bo jeszcze 2 miesiące temu namawiałam go na leczenie z komórek zamrożonych a teraz dał się namówić na wszystko od początku :p
ja jutro idę badania robić poziomu witamin , mozexpowinnam coś dorzucić jakąś prolaktyne czy coś? Doradzcie mądre głowy :p

Mi też podejrzewali hashimoto, ale mam po prostu mniejszą tarczycę :) zbadaj antyTPO, Tsh, ft3 i ft4 zanim pójdziesz do endokrynologa.
Tsh gadałam I ft3 I ft4 niby ok-tsh PONIŻEJ 2(1,93)-ale jest jakiś stan zapalny...I nadczynność może być fazą przejściowa do Hashimoto...

Dziewczyny, pojechałam na Karowa, z krwawienia zrobiło sie plamienie, zarodek urósł od wczoraj 1mm, serce bije. Doktor powiedziała, ze na tak wczesnym etapie rożnie bywa i tutaj czas gra role aczkolwiek według usg wszystko jest w porządku. L
Wróciłam do domu dalej plamienie i wypadł mi jeden skrzep... dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi, jesteście nieocenione. Ide sie położę bo zaczynam fiksowac.

Rozwaliłaś mnie z tą klatką :)
Jesteś cudowną mama ;)
Dziekuje :) staram sie ale chwilami tez mnie nerwy ponoszą... niestety jestesmy tylko ludzmi:( dzieci są kochane ale też czasami i bardzo denerwujące :D wszystkie będziemy dobrymi i kochajacymi mamusiami tylko czasami trzeba poczekać .

Dziewczyny, pojechałam na Karowa, z krwawienia zrobiło sie plamienie, zarodek urósł od wczoraj 1mm, serce bije. Doktor powiedziała, ze na tak wczesnym etapie rożnie bywa i tutaj czas gra role aczkolwiek według usg wszystko jest w porządku. L
Wróciłam do domu dalej plamienie i wypadł mi jeden skrzep... dziekuje Wam za wszytskie odpowiedzi, jesteście nieocenione. Ide sie położę bo zaczynam fiksowac.
Kladz się i weź więcej progresteron. Musi być dobrze .... relanium a jeśli nie masz to meliske wypij. Czasami tak jest ze są krwawienia, ale widziałaś malentwo serduszko bije więc postaraj się nie denerwować. A i ten progresteron to doustnie bo jak są krawienia to dopochwowy nie wchłania się tak jak trzeba. Spokojnej nocy :*

reklama
Najważniejsze że wszystko dobrze... śpij spokojnie Kochana i myśl pozytywnie :*❤

Do góry