reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam.
Podglądam Was długo i kibicuje każdej z osobna życzę samych przyrastajacych bet i mochych serduszek
Mam pytanie. Czy któraś z Was korzystała z programu dofinansowania do in vitro? A jeśli tak to możecie mi powiedzieć na jakiej podstawie urząd weryfikuje czy mieszkam w danym mieście?

reklama
Witam.
Podglądam Was długo i kibicuje każdej z osobna życzę samych przyrastajacych bet i mochych serduszek
Mam pytanie. Czy któraś z Was korzystała z programu dofinansowania do in vitro? A jeśli tak to możecie mi powiedzieć na jakiej podstawie urząd weryfikuje czy mieszkam w danym mieście?
U mnie tylko oświadczenie że mieszkamy bez potwierdzeń;)

Dziewczyny dziś wizyta o 14:30. Dziękuję za Wasze wsparcie, jestescie kochane. Siedze jak na szpilkach na myśl o tym, co się dziś dowiem. Lekarz ostatnio cos mi wspominał o jakimś AZH. Miała to któraś? Warto w to inwestować?
my to zawsze bieremy ;) wg mnie pomaga, zwłaszcza zaleca się przy pco bo zarodki mają grubszą otoczkę i gorzej im sie wydostać

Dziewczyny moje wyniki prosze napiszcie o o tym myslicie czy dobry progesteron i czy beta nie za szybko rosnie. Fakt jak mialam plamienie 7dpt to sie przestraszylam i wzirlam wiecej luteiny i dupka przez 3 dni. A wiec wyniki 9dpt beta 14 , 12 dpt 106 14 dpt 412. Czy nie za szybko idzie ? A progesteron 43,2 - z gory dzieki
Pieknie! Oba wyniki suuper. Trzymam kciuki niech dzidzia zdrowo rosnie ✊

Dziewczyny mam pytanie przy jakiej becie widac juz pecherzyk dzis jest moj 14dpt i mija bera 412 dzwoniłam do ginekologa a on do mnie ze za 12 dni az sie zglosic a to nie za pozno ? Jaka powinna byc beta zeby było cos juz widac ?

Za 12 dni będzie idealnie i może już będzie serduszko :)

reklama
Gosienko wygrzej się dobrze bo teraz jest masakra z chorobami. Dzis kolezanka z pracy dzwonila i u nas jest takie wstretne grypsko ze wszystkie dziewczyny chore, nie ida na antybiotyk i grypa zamuast ustepowac to rzuca sie na pluca, oskrzela, tchawice. Dziewczyny na prawde uwazajcie na siebie bo jeszcze ta pogoda jest taka glupia. Jakby przymrozilo to by troche tych bakterii bylo mniej
No dziewczyny trzeba teraz bardzo uwazac na choroby. Nasi znajomi maja problem, bo w domu poltora miesieczny maluch, w przyszlym tygodniu ma miec pierwsze szczepienia. A tu tata sie zarazil w pracy jakims paskudztwem i drza teraz o malego, zeby nic nie zlapal [emoji52] znajomy podobno do domu wchodzi w maseczce, od razu kierunek salon, nie wchodzi nawet do pokoju malego. Mowi ze mu serce peka, bo nie widzial synka od 3 dni, ale musza zachowac wszelkie srodki ostroznosci [emoji53] paskudne chorobska

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry