Witajcie I ja mam juz swoje wyniki 14dpt beta 470 (12dpt bylo 230).
Progesteron za to olbrzymi 177 ng/ml. Czy ktos tez mial tak wysoki?
Gratuluję!!! Piękna beta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie I ja mam juz swoje wyniki 14dpt beta 470 (12dpt bylo 230).
Progesteron za to olbrzymi 177 ng/ml. Czy ktos tez mial tak wysoki?
Cudownie! Gratuluję :-)) To teraz zaczyna się piękny czas
Ja dziś na walentynki dla swoich Szkrabów kupiłam smoczki :-)) Nie mogłam się powstrzymać
Powodzenia! Ja na 10.30 na piątek jestem umówiona.Dziewczyny po wizycie już, jest 11 pęcherzyków troszke przybyło,az lekarz był zdziwiony. Punkcja na 10:00 w piątek.Dzisiaj już tylko zastrzyk z ovitrelle.Dobrze,że koniec tego kłucia.
Ale ja mam tylko minki... :/ nie mam serduszka ani kciuków
U mnie serduszka i kciuki sa widoczne ale w aplikacji na tel. [emoji4] na kompie w ogole mi to forumowe pisanie nie szloAle ja mam tylko minki... :/ nie mam serduszka ani kciuków
Ja tez polecam Novum[emoji4]Novum Warszawa ja bym odpuściła Bociana... tu na forum nie cieszy się zbytnio dobrymi opiniami.
Ja właśnie też nie mam.Ale ja mam tylko minki... :/ nie mam serduszka ani kciuków
Haha dokladnie tak! Ja dopiero sie ucze i wciaz jestem na etapie opanowywania kontrolowanego upadku [emoji6] ale tak to jest gdy sie nie jezdzilo od kilku lat [emoji4]
Powodzenia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom