reklama
Dziekuje, zobaczymy co to bedzie.piękne krechy
Bardzo dziekuje, mam nadzieje, ze dodaje innym wiary bo mój przypadek nie był łatwym.No,no - piękna druga kreska . Gratulacje
Będziesz w nocy wstawać tp raz dwa trzy schudniesz...a my nie ciężarne będziemy miały większy problem aby zgubić pozostałości a Tobie teraz wszystko pasuje, nawet dodatkowe kg.Dziewczyny - głowy do góry - ja po zeszłorocznej stymulacji z 80 kg przytyłam aż 17 kg.
Coś okropnego. Zrzuciłam 5 a reszta ani drgneła.
Do dziś nie mogę zrzucić - na tą chwilę mam 92 kg, no i jutro zaczynam 11 tydz ciąży, aż sie boje że przekroczę tą okropną setkę
Pocieszające jest to że jakoś przez to przejdę - czego się nie robi dla takiej „fasolki” która doda mi tych kilogramów do tej „cudownej setki”
A opisz prosze swoj przypadek bo nie mam pamieci jak @dżoasia i wiele mi sie miesza...Bardzo dziekuje, mam nadzieje, ze dodaje innym wiary bo mój przypadek nie był łatwym.
@Basia.w na jakie konto przelac kilogramy?
Wiesz wszystko zależy od wzrostu ja mam 164 i powyżej 70 też to fajnie nie wygląda. Ale mam nadzieję ze z czasem zacznie spadać...abym mogla przy ewentualnej stymulacji przytyć i w drzwi się mieścić@marg88 @Kurcia jak ja bym ważyła tyle co wy to bym była laska!
Fakt, jak w liceum ważyłam 62 to się czułam jak grubaska (nie wiem, co mi qrw... nie pasowało we mnie wtedy) a teraz zmiana cyfry na 8 z przodu... A na wakacjach miałam 76 i czułam się jak laska Tylko to mnie ratuje, że jestem dość "ubita", sałdo jest ale celulitu nie mam przynajmniej
reklama
Ja mam 174 wiec niby waga 63 jest ok. Byloby tak gdyby to byly 63kg jedrnych miesni a nie 63kg nog jak patyki i opony na brzuchu.Wiesz wszystko zależy od wzrostu ja mam 164 i powyżej 70 też to fajnie nie wygląda. Ale mam nadzieję ze z czasem zacznie spadać...abym mogla przy ewentualnej stymulacji przytyć i w drzwi się mieścić
Podziel się: