Ejejejejej ! [emoji14] toz przeciez mowie ze ta waga bylaby ok gdyby to byly miesnie, a nie oponsko na brzuchu, galaretowate i dygoczace, ktorego nigdy nie mialam a ktore po stymulacji magicznie wypaczkowalo i juz tam zostalo...To Ty chuda jesteś...nie gadamy z Tobą o zbędnych kg. Ciebie ten problem nie dotyczy
reklama
gosia321
Fanka BB :)
No oczywiscie bedzie z tego piekna ciaza juz sie na nia naczekalas wystarczajacoDziekuje. Liczę, ze ide w dobrym kierunku
No dobra przekonałeś mnie... możesz ponarzekać razem z nami...pewnie jeszcze masz nogi długie i chude jak bocianEjejejejej ! [emoji14] toz przeciez mowie ze ta waga bylaby ok gdyby to byly miesnie, a nie oponsko na brzuchu, galaretowate i dygoczace, ktorego nigdy nie mialam a ktore po stymulacji magicznie wypaczkowalo i juz tam zostalo...
To prawda @dzoasia to ma pamięć! Coz słabe parametry nasienia, bardzo słabe... fragmentacja dna plemnika 28%(15-30 to znacznie obniżona płodność), morfologia słaba, ruch raz super raz masakra! Ja amh 7 ale bez pco no ale komórki rożne i 5 kom i 7 w trzeciej dobie. Nigdy mrozakow! No i za druga stymulacja chyba sie udało.A opisz prosze swoj przypadek bo nie mam pamieci jak @dżoasia i wiele mi sie miesza...
Owszem mam. I koslaweNo dobra przekonałeś mnie... możesz ponarzekać razem z nami...pewnie jeszcze masz nogi długie i chude jak bocian
No oczywiscie bedzie z tego piekna ciaza juz sie na nia naczekalas wystarczajaco
tamiza
Fanka BB :)
Ojj dziewczyny gadacie tak o tych kilogramach a ja mam "problem" w drugą stronę.
Ja przy 158 cm ważę 44.5 kg.
Wiem że praca w stajni i częsta jazda sprawiły że wyglądam tak a nie inaczej.
Ale jak słyszę od mojej babci ( najczęściej) że wyglądam jak 16- latka i z taką budową ciała to ja nigdy nie zajdę w ciążę a o porodzie to już w ogóle nie ma mowy to **uj mnie strzela i kończy się wyciem...
Co dziwne mój mąż zauważył że się sporo poprawiłam ( taaak utylam całe 1,5 kg w 4 lata) ale jak obcielam włosy o ok 20 cm to się w ogóle nie zorientował
Ja przy 158 cm ważę 44.5 kg.
Wiem że praca w stajni i częsta jazda sprawiły że wyglądam tak a nie inaczej.
Ale jak słyszę od mojej babci ( najczęściej) że wyglądam jak 16- latka i z taką budową ciała to ja nigdy nie zajdę w ciążę a o porodzie to już w ogóle nie ma mowy to **uj mnie strzela i kończy się wyciem...
Co dziwne mój mąż zauważył że się sporo poprawiłam ( taaak utylam całe 1,5 kg w 4 lata) ale jak obcielam włosy o ok 20 cm to się w ogóle nie zorientował
reklama
To ja zamawiam trochę na tyłek i trochę w cycuchy i z trzech lasek będą 3super laski w Victoria's Secret na wybiegu na in vitro zarobimyBierz chętnie oddam...ja z tyłka @dżoasia z biustu i zrobimy z nas trzech jedną super laskę
Podziel się: