reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Polipy to chyba po prostu jakas zwariowana sluzowka ktorej odbilo i wyrosla w dziwny ksztalt... jezeli sa usuniete to dobrze. Zwieksza to Twoje szanse. Ale ciezko powiedziec o ile %
Ja już po prostu odchodzę od zmysłów .
Nie wiem co mam robić , czuje się tak cholernie bezradna...
A są jakieś leki które mogą zapobiegać odrastaniu tych polipów ??

reklama
Ja już po prostu odchodzę od zmysłów .
Nie wiem co mam robić , czuje się tak cholernie bezradna...
A są jakieś leki które mogą zapobiegać odrastaniu tych polipów ??
Wg mnie nie. Sama mialam teraz jednego polipa i mi go usuneli.
Pewnie kiedys moga odrosnac ale najwieksze szanse sa po ich usunieciu. Kiedy mozesz podejsc do transferu?

Wg mnie nie. Sama mialam teraz jednego polipa i mi go usuneli.
Pewnie kiedys moga odrosnac ale najwieksze szanse sa po ich usunieciu. Kiedy mozesz podejsc do transferu?
Chciała bym od kolejnego cyklu ,ale wszystkiego się dopiero dowiem na wiZycie kontrolnej i jak będą wyniki za2 tygodnie
Nie chce już dłużej czekać , ale z drugiej strony boję się kolejnej porażki , chce być pewna że zostało zrobione wszystko żeby tym raZem się udało...
Najgorzej jest z tym ze kto inny robi transfery i mnie prowadZi moje leczenie A kto inny wykonuje histeroskopie i stąd się biorą ogromne nie poroZumienia , moja doktora była pewna że polip został usunięty już podczas pierwszej histerroskopi A wczoraj się dowiedziałam że nie został tylko cały czas tam był , więc moje próby z góry były skazane na niepowodzenie...

Chciała bym od kolejnego cyklu ,ale wszystkiego się dopiero dowiem na wiZycie kontrolnej i jak będą wyniki za2 tygodnie
Nie chce już dłużej czekać , ale z drugiej strony boję się kolejnej porażki , chce być pewna że zostało zrobione wszystko żeby tym raZem się udało...
Najgorzej jest z tym ze kto inny robi transfery i mnie prowadZi moje leczenie A kto inny wykonuje histeroskopie i stąd się biorą ogromne nie poroZumienia , moja doktora była pewna że polip został usunięty już podczas pierwszej histerroskopi A wczoraj się dowiedziałam że nie został tylko cały czas tam był , więc moje próby z góry były skazane na niepowodzenie...
Kurcze to faktycznie kijowo jak nie ma przeplywu informacji miedzy lekarzami [emoji52]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze to faktycznie kijowo jak nie ma przeplywu informacji miedzy lekarzami [emoji52]

A najgorsze w tym wszystkim jest to ze lekarz udziela informacji zaraz po wybudzeniu z narkozy , przy wyjściu dostaje się tylko papier do ręki .
Ja po pierwszej narkozie byłam pół przytomna połowę rzeczy O.których mi.mówił.lekarz nie pamiętam mam tylko przeblyski, teraz było inaczej od raZu po wybudzeniu wróciła świadomość w 100% stąd wiem więcej bo pytałam o wszystko

Dziewczęta, poporonna beta HCG wynosi u mnie 3,1 mlU/ml Rozumiem, ze musi dobić do zera... Ale te 3,1 to dobrze? Znaczy ze to juz sie kończy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynki powodzenia dzisiaj! Nie pisze o tym codziennie ale z niecierpliowscia codziennie wypatruje dobrych wiadomosci od wszystkich :*
@tamiza, @gosia321 @chlopkers @energiczna myslami przy was:)
Dzieki Asia [emoji11]
U mnie niestety bez radosnych wiesci. Wciaz niski przyrost bety, po 48h z 350 do 456. Ale nadal mam nadzieje ze bedzie dobrze i moj maluch sie rozkreci. Nadzieja umiera ostatnia

Ostatnia edycja:
reklama
@gosia321 niech ta stymulacja przyniesie dorodne jajeczka, które później będą się pięknie zapladnialy :*
@Doris30:-) niech maluszek zdrowo rośnie!! :* czekamy na zdjęcia :)
@nadziejaprzedewszystkim niech dzidzia będzie na swoim miejscu :* przed Tobą najpiękniejsze obrazy i dźwięki świata ❤
@izabella87 kochana zaciskaj mocno noooogi :D niech ten transfer przyniesie upragnioną zdrowa ciążę ✊

UWAGA !!!!

Dziewczyny.. dziś wchodzę aby dodać kalendarz A tu bum! Żadnych wizyt nie ma wszystko usunięte... skopiowalam kalendarz z wczoraj ale to oznacza , że będę musiała dopisywać każda od nowa.. ostatnia zmianę ktoś wprowadzał wieczorem około 22..
Nie wiem może ja się tak nie znam i da się to jakoś przywrocic ? Może @tamiza ? Siądę do tego później bo teraz muszę lecieć na badania ..
MIŁEGO DNIA KOCHANE
Powodzenia dziewczyny :)
Wlasnie zauwazylam, ze gdzies poznikaly te wszystkie wizyty i terminy :)

Do góry