reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja się właśnie dowiedziałam że moja druga bratowa też w ciąży!!Także będzie trojeczka w jednym roku moje bebe plus dwójka.Moi rodzice zawsze mówili że wnuki chcą to będą mieli teraz...heheOgolnie strasznie dużo ciąż w koło naszych znajomych dosłownie prawie u każdego.

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was brała embryoGen? ( nie mylić z embryoGlue ) ;)
@gosia321 wiem że Ty się zastanawiałaś ale to tak sama z siebie czy po "namowie" lekarza? ;-) ;)
My bedziemy mieli embriogen zaproponowal nam to lekarz oczywiscie powiedzial ze decyzja nalezy do nas. Powiedzial ze to jakies specjalne podloze do lepszego rozwoju zarodkow. Tanie noe jest bo w invicta 1000zl ale jesli ma faktycznie pomoc to bierem ;)

Ja się właśnie dowiedziałam że moja druga bratowa też w ciąży!!Także będzie trojeczka w jednym roku moje bebe plus dwójka.Moi rodzice zawsze mówili że wnuki chcą to będą mieli teraz...heheOgolnie strasznie dużo ciąż w koło naszych znajomych dosłownie prawie u każdego.
U nas było podobnie [emoji3]
Siostra urodziła w maju, bratowa w lipcu a my w grudniu dwojeczka więc czwórka wnuków z 2017 [emoji4] do tego kolejna bratowa urodziła tydzień temu[emoji6]

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

O widzisz jak super!! Fajnie, z4 masz kogoś takiego w pracy z kim możesz o tym porozmawiać i Cię rozumie;) A to Ty się jej przyznałas? Opowiedziałas swoją historię ? :)
Powiedziałam jej że jak sądzi czy dostanę 3 tyg urlopu a ona ze to mało prawdopodobne a ja ze ja potrzebuje bo mam transfer i tak sie zaczęła rozmowala i ona mówi ze też jest po ivf ze ma córkę bo miała zrosty i nie drożne jajowody i dlatego musiała iść na ivf podchodzila w Białymstoku albo u szamatowicza albo i Wolskiego nie pamiętam jakie nazwisko mówiła i stwierdziła ze ona wątpi w to bo to sa suki które nie rozumieją ze można walczyc o dziecko i to jest długa droga mówiła ze ona trafiła na naprawdę fajna kierowniczke ze rozumiała i dała tyle ile potrzebowała urlopu ale mówi że na naszym sklepie to wątpi w to ale ze czym ja sie martwię jeśli nie da urlopu to powiedziała mi ze jeszcze jest l4

U nas było podobnie [emoji3]
Siostra urodziła w maju, bratowa w lipcu a my w grudniu dwojeczka więc czwórka wnuków z 2017 [emoji4] do tego kolejna bratowa urodziła tydzień temu[emoji6]

A ja jestem sama :( Rodzeństwo i wszyscy znajomi mają już odchowane.
No ale cóż, jakby się udało 6 lat temu jak zaczynaliśmy się starać to bym się wstrzeliła w sam raz. Może babcia będzie bardziej rozpieszczać...chociaż jeden plus:)

Dziewczynki, tak na przyszłość na podniesienie na duchu... Wczoraj wieczorem dostałam okropnego krwawienia żywo czerwoną krwią, rano było troszkę lepiej, ale dalej leciało... Pojechałam do lekarza, zrobiłam betę i progesteron, okazało się, że wszystko dobrze, beta 22tysiące, widać już było serduszko i nie wiadomo skąd to krwawienie...Ale to co przeżyłam to moje... I dzień dobry odpoczywamy na L4
Dobrze ze wszystko z maluszkiem dobrze pewnie prawie zawał dostałaś ze strachu.✊oby się to nie powtórzyło pozdrawiam

@walczacaoszczescie właśnie przeczytałam że Ty schudłas 9kg kochana. Ja piernicze. A jak teraz się czujesz?
A Ty jak kochana z dwojeczka? Ciężko Ci już czy ok. Maluszki równo rosną?
Buziaki

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja jestem sama :( Rodzeństwo i wszyscy znajomi mają już odchowane.
No ale cóż, jakby się udało 6 lat temu jak zaczynaliśmy się starać to bym się wstrzeliła w sam raz. Może babcia będzie bardziej rozpieszczać...chociaż jeden plus:)
Napewno tak będzie, będzie taki wnusio do rozpieszczania i przytulania po latach[emoji4]

reklama
Dziękuje kochana! Mój organizm to juz zupełnie przez ten miesiac sfiksował. Ale w pionie trzyma mnie to, ze kiedys przyjdzie wiosna i zaświeci słońce - dosłownie i w przenośni [emoji4] I Wy, kochane, tu na forum [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też już nie mogę się wiosny doczekać...

Do góry