reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Walcząca, jak miło :) ja siedzę w krzakach cały czas. Byłam na wizycie w styczniu. Okazało się że badania się przedawnily i musimy robić od początku. Więc cała moja organizacja i plany poszły na marne. No i oczywiście kupa kasy. Lot dla całej rodziny (bo mąż musiał zgodę podpisać), zakwaterowanie itp... Masakra.
Teraz luty w ogole odpada bo się przeprowadzamy więc może w marcu się uda podejsc na naturalnym cyklu chociaż mój lekarz cały czas mnie namawia na sztuczny bo niby łatwiej... Jak mnie badał w 10dc to endo było 10mm bez estrofemu i takie samo z... Już sama nie wiem.
Chyba jednak się upre na ten naturalny mimo wszystkich przeciwności. Buźka wielka.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Upieraj się na naturalny :-)) U mnie też okazał się szczęśliwy :p

reklama
Ja dziś byłam po wyniki testu Pappa (wyniki wyszły bardzo dobre tzn.ryzyko bardzo niziutkie). Oczywiście nie obeszło się bez USG - wszystko dobrze, no i dzidzia nie pozostawiła wątpliwości - będzie chłopak :)
Ale fajnie :-)) Będzie kawaler! :-D
Super, że wyniki wyszły dobrze. Zazdroszczę, że już to masz za sobą :p

Ale fajnie :-)) Będzie kawaler! :-D
Super, że wyniki wyszły dobrze. Zazdroszczę, że już to masz za sobą :p

Rzeczywiście człowiek trochę spokojniejszy jak wszystko dobrze. No i nie chudne już :). Co prawda od ostatniej wizyty też nie przytylam,bo waga tyle samo pokazała co dwa tygodnie temu, ale przynajmniej nie schudłam ;)

Już doczytalam ❤ ale super :D mąż się cieszy ? :D jejku też już bym chciała wiedzieć :D

Obydwoje się cieszymy (jakby była dziewczynka też byśmy się cieszyli :), ale można zacząć myśleć nad imieniem. Z chłopcem podobno łatwiej - jeśli widać to i owo to raczej się nie zmieni. A u dziewczynki coś się może schować pomiędzy nogami i potem niespodzianka ;)

reklama
Do góry