reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny !!!

Po pierwsze dziękuję za pamięć. U mnie sprawy się mają nastepująco. Mam już wyniki tych wszystkich przeciwciał, białek, koagulacji, tocznia itp. Razem z mężem przeglądaliśmy wyniki i o dziwo, chyba wszystko jest w normie, są jakieś tam niewielkie odstepstwa od norm ale nie duże. Także sama już nie wiem o co chodzi. Teraz okres spóżnia mi się trzeci dzień i mam nadzieje że go dostanę w tym tyg. bo na piątek mam umówioną wizyte z doktorką i chcemy spróbowac z naszymi dwoma mrozaczkami. Chociaż tak naprawdę wolałabym nie dostac tej małpy, bo nadzieja wciąż jest że może się uda naturalnie... Ale wiem też, że po inv może się okres spóźniac. W każdym bądz razie czekam do piątku.

Bardzo gratuluje dziewczynom, którym sie udało, Zosia - superrr!!! Przepraszam że nie pisze do każdej z osobna. Przytulam te dziewczyny, które walczą i się nie poddają.

Ja walczę i sie nie poddam !!! Buziaki:)

reklama
Elala,Last time, Zosia, Dziekuje Dziewczynki,ze o mnie caly czas pamietacie ;-). A co u mnie? Obecnie czekam na @. Dzwonie do lekarki i zaczynam przygotowanie do crio. Zosia, nie wiem, czy przypadkiem ja nie bede kolejna na liscie dziewczyn do crio. Mam tylko nadzieje,ze @ przyjdzie w terminie. Dzis od rana pobolewa mnie brzuch wiec moze , moze tym razem nie bedzie mnie stresowac i fochy stroic ;-)

Karamel , witaj :-)

last time, kawal, reawelacja,usmialam sie niezle.Musze opowiedziec mezusiowi.

ika, przykro mi bardzo.:-( Dobrze,ze te ciezkie chwile masz juz za soba. Nie mozna patrzec w przeszlos , tzreba patrzec w przyszlosc.Teraz nosisz w sobie malego blastusia i trzymam mocno, by tym razem bezproblemowo maluszek zostal przez 9 miesiecy w brzuszku mamusi.

memories, to fantastycznie,ze wyniki wszystkie ok. Mnie ostatnio tez przeszlo przez mysl,ze gdyby tak naturalnie doszlo do zaplodnienia, to byloby piekne i cudowne.... achhhh Cuda niby sie zdazaja, nawet pielegniarz mi ostatnio powiedzial,ze natura ludzka potrafi czasem zdzialac cuda.... Trzymam kciuki i zycze powodzenia. :-)

Agapl -Jasne ze pamietami malo tego trzymamy garaco kciuki najpierw za szybka@ a potem za piekne endometrium i udany transferek sniezynki.
Na pocieszeni napisze Ci ze moj 2 cykl po IVF wynormalnia ba nawet speeda dostal bo nak na pierwsza @ czekalam ze 40 dni tak 2 przyszla po 24:-) Takze wygladaj swojej pewnie juz niedlugo;-)
Czy dobrze pamietamze ty tez na naturalnym cylku podchodzisz?

yplocka nie chce zapeszac, ale wygląda na to ze się udało:tak: Chyba faktycznie było tak że jeden zarodeczek obumarł i betka chwilowo spadła, a drugi wciąż tam jest i ładnie się rozwija, wg mnie betka dobrze Ci przyrosła wiec chyba jest ok. A kiedy masz jakieś spotkanie z lekarzem albo usg???
apgal oby @ szybko przylazała i już niedługo też dostaniesz swoje maleństwo, szybko zleci;-)

elala dzień dobry:-) dziekuje u mnie wporządku, bez wiekszych zmain, jak narazie czuje sie normalnie;-) a jak tam u Ciebie???
yplocka noo to czekamy do czwartku, myslę że bedą pozytywne wieści za co mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&& a jak się czujesz??? jakies objawy ciążowe masz????

reklama
yplocka1 - od początku śledzę twoją historię i mocno ci kibicuje, bo trochę przypomina moją z też niską betą. Ale na pewno wszystko będzie dobrze, dla porównania sprawdziłam moje wyniki i beta w 20 dpt wynosiła tylko 1328 - w tym dniu miałam też usg i był jeden ładny pęcherzyk, a teraz leci już 15 tydz. a z dzidzią wszystko w porządku co potwierdziło usg nt. Też leczył mnie dr ad. st, a teraz prowadzi moją ciąże. Trzymam mocno kciuki żeby u ciebie było tak samo. Aaa i ja też na tym etapie, prócz nabrzmiałych piersi nie miałam żadnych objawów, mdłości niestety później mnie nie ominęły.

Do góry