reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cieszą mnie wszystkie piękne wieści z dzisiaj. Oby tak dalej.

@labelladurmiente przez to wszystko: stymulację, transfer i załamkę przytyłam 5 kg. Biorąc pod uwagę, że ubyło mi mięśni a przybyło tłuszczu, to czuję, że zatapiam się we własnym tłuszczu. :(
Jak nie uda się przy najbliższym transferze, to też biorę się za siebie.
Na razie ćwiczę moje endo-mendo wznosząc toast za nas wszystkie i @dami -ego rzecz jasna. Przez przypadek wzięłam wytrawne wino ale czego się nie robi dla dzieci. ;)

reklama
Witam w ten pochmurny zimowy dzień.Ja nie wytrzymałam zrobiłam rano test i wyszła taka bardzo bladziutka kreseczka powiedzmy taki cień.Jutro zrobię bete jak będę robić progesteron.To dopiero 8dpt wiec spokojnie poczekam do jutra.Zycze udanego dnia
Pięknie:) niesmialo gratuluje :) i jutro poeknej bety :)

Cieszą mnie wszystkie piękne wieści z dzisiaj. Oby tak dalej.

@labelladurmiente przez to wszystko: stymulację, transfer i załamkę przytyłam 5 kg. Biorąc pod uwagę, że ubyło mi mięśni a przybyło tłuszczu, to czuję, że zatapiam się we własnym tłuszczu. :(
Jak nie uda się przy najbliższym transferze, to też biorę się za siebie.
Na razie ćwiczę moje endo-mendo wznosząc toast za nas wszystkie i @dami -ego rzecz jasna. Przez przypadek wzięłam wytrawne wino ale czego się nie robi dla dzieci. ;)

Justin87, ja przez te 10 pięknych tygodni w ciąży przytyć nie zdążyłam, stymulacja mnie oszczędziła a stres związany ze strata Dzidzi nawet odjął kg z wagi jak sie okazało. Ale jak nie ćwiczę to czuje ze życie ze mnie uchodzi. Poza tym te endorfiny sa niezbędne zeby wrócić do równowagi... Lzy mi sie w oku kręcą kiedy na ostatniej zdrowej, żywej wizycie ustalaliśmy z panią dr ze po nowym roku moge wrócić na sale fitness... Ze moze nie body pump ze sztangami czy fat burning czy nawet moja Zumba kochana, ale pilates... Teraz to juz niestety moge na wszystko... [emoji22]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobiłam 2 test też pozytywny jutro idę na betę i będę dzwonić do kliniki bo pomału mi się tabletki Kończa. Za wszystkie dziewczyny trzymam kciuki. :-) :) mój m to się cieszy tylko pyta mnie jak ja urodze dziecko jak ja taka mała jestem:laugh2: poprostu mnie rozsmieszyl
Hahaha powiedz " mała ale wariatka " !! :)
A pokazałaś mu test w domu czy mmska wysłałaś ? :) moj to chyba do tej pory nie może uwierzyć coś tak mi się wydaje a 8tc mamy :D ale cóż... :D

reklama
Do góry