Doris30:-)
Fanka BB :)
Dzięki i wzajemnie. Jutro idę na betęAaaa gratuluje a tak nie wierzylas bety do nieba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki i wzajemnie. Jutro idę na betęAaaa gratuluje a tak nie wierzylas bety do nieba
Masz rację, ruch poprawia samopoczucie.Justin87, ja przez te 10 pięknych tygodni w ciąży przytyć nie zdążyłam, stymulacja mnie oszczędziła a stres związany ze strata Dzidzi nawet odjął kg z wagi jak sie okazało. Ale jak nie ćwiczę to czuje ze życie ze mnie uchodzi. Poza tym te endorfiny sa niezbędne zeby wrócić do równowagi... Lzy mi sie w oku kręcą kiedy na ostatniej zdrowej, żywej wizycie ustalaliśmy z panią dr ze po nowym roku moge wrócić na sale fitness... Ze moze nie body pump ze sztangami czy fat burning czy nawet moja Zumba kochana, ale pilates... Teraz to juz niestety moge na wszystko... [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie :-) gratuluję !! I dalej będziesz na zwolnieniu??Dziewczynki, u mnie dziś było badanie 1 trymeatru. Wszystko z Malenstwem w porządku, rozwija się bardzo ładnie. Jestem bardzo szczęśliwa
Ale cudownie!! Gratuluję i trzymam kciuki za parke :-))Melduję że maluszki są piękne , całe i zdrowe [emoji16] Usłyszałam że moja ciąża i maluszki są wręcz książkowe , ryzyko wad praktycznie zerowe. Mam przeczucie że mamy chłopca i dziewczynkę . 12t6dc wymiary 6.9 I 7.4 cm. Mniejszy maluszek po moim komentarzu że to chyba dziewczynka , podniósł rączkę w pozdrowieniu , normalnie mogłam policzyć paluszki. Większy maluszek machal nóżkami [emoji16] cudowny widok. Nie mogliśmy ich ująć na jednym zdjęciu , więc zrezygnowaliśmy. Za miesiąc mamy 3D więc teraz zdjęć nie kupowalismy. ( za zdjęcia tutaj się płaci ) .
Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji9][emoji173]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie. Gratuluję :-)IMG_20180116_165352
Hej dawno mnie tu nie było to moja kruszyna rośnie w oczach. To zdjęcie z 8t6d dziś już wypada 9t4d
Na endo właśnie wytrawne jest preferowane także takie pij :-)Cieszą mnie wszystkie piękne wieści z dzisiaj. Oby tak dalej.
@labelladurmiente przez to wszystko: stymulację, transfer i załamkę przytyłam 5 kg. Biorąc pod uwagę, że ubyło mi mięśni a przybyło tłuszczu, to czuję, że zatapiam się we własnym tłuszczu.
Jak nie uda się przy najbliższym transferze, to też biorę się za siebie.
Na razie ćwiczę moje endo-mendo wznosząc toast za nas wszystkie i @dami -ego rzecz jasna. Przez przypadek wzięłam wytrawne wino ale czego się nie robi dla dzieci.
DziękujęCudownie. Gratuluję :-)
Cudownie :-) gratuluję !! I dalej będziesz na zwolnieniu??
A gdzie fotka??:-)
Jak Ty to robisz że chudnieszFotkę wstawię jak będę miała taką techniczną możliwość . Na zwolnieniu jestem do końca miesiąca bo tak miałam wypisane wcześniej. Poza tym na dzisiejszym USG byłam w klinice, ale u innej niz moja dr (dobrze jeśli takie badanie robi lekarz, który ma odpowiedni certyfikat, nie wszyscy lekarze go mają i ważne, żeby to sprawdzić przed wizytą).
Schudłam już 7kg, ale wyniki badań są dobre i zaczynam już lepiej jeść więc jestem zadowolona. Mam nadzieję, że u Ciebie też się niedługo poprawi