reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
O jakicj oblzach? Ja tez chceeeee. Jak mozna sie umawiac beze mnie? Chiba mam focha[emoji16]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Ależ! Ja na razie zgłębiam temat [emoji16] Jak juz mglista wizja stanie sie planem to przeca ogłoszę [emoji4] Sie tu po prostu z JoannaRak czaimy na jakis wyjazd fitnessowy - zeby ciało dostało wycisk a głowa odpoczęła. I Ty tez jedziesz [emoji16] I każda która bedzie chciała z nami przejść detoks głowy [emoji846] Tyle ze póki co po niedzielnym powrocie do aktywności, po przerwie od początku stymulacji czyli od października, to mam takie zakwasy ze ledwie chodzę. Ale zamierzam byc twarda i za godzinę idę na fat burning na stepie [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Melduję że maluszki są piękne , całe i zdrowe [emoji16] Usłyszałam że moja ciąża i maluszki są wręcz książkowe , ryzyko wad praktycznie zerowe. Mam przeczucie że mamy chłopca i dziewczynkę . 12t6dc wymiary 6.9 I 7.4 cm. Mniejszy maluszek po moim komentarzu że to chyba dziewczynka , podniósł rączkę w pozdrowieniu , normalnie mogłam policzyć paluszki. Większy maluszek machal nóżkami [emoji16] cudowny widok. Nie mogliśmy ich ująć na jednym zdjęciu , więc zrezygnowaliśmy. Za miesiąc mamy 3D więc teraz zdjęć nie kupowalismy. ( za zdjęcia tutaj się płaci ) .
Dziękuję za wszystkie kciuki [emoji9][emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowne wieści!!! [emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Potrzebna porada :)
Dziewczyny powiedzcie mi jakie mialyscie miesiaczki po punkcji?
Ja punkcie mialam 13 listopada... Dostałam miesiączkę ktora byla bardziej obfita niz zwykle (pewnie przez heparyne) teraz czekam na kolejna przed crio ale dzis 15dc a ja od 2 dni mocno plamie widoczne sa tez male skrzepy... Brzuhch boli jak na @ ale brak żywej krwii...
Moze to byc miesiaczka? ( heparyny juz nie przyjmuje od jak s 2tygodni)

Do góry