Pani z labo ivf dzwoniąc do mnie powiedziała ze zapraszają mnie na transfer jutro (2 doba) lub w czwartek (3 doba).
Jedź jutro, bedziesz miała szybciej bąbelka ze sobą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pani z labo ivf dzwoniąc do mnie powiedziała ze zapraszają mnie na transfer jutro (2 doba) lub w czwartek (3 doba).
A Ty już wstawialas jakieś foto ? bo sobie nie przypominam
Cieszę się, że wszystko super ❤
Decyzja zapadła, że transfer w czwartek.Jedź jutro, bedziesz miała szybciej bąbelka ze sobą
Potrzebna porada
Dziewczyny powiedzcie mi jakie mialyscie miesiaczki po punkcji?
Ja punkcie mialam 13 listopada... Dostałam miesiączkę ktora byla bardziej obfita niz zwykle (pewnie przez heparyne) teraz czekam na kolejna przed crio ale dzis 15dc a ja od 2 dni mocno plamie widoczne sa tez male skrzepy... Brzuhch boli jak na @ ale brak żywej krwii...
Moze to byc miesiaczka? ( heparyny juz nie przyjmuje od jak s 2tygodni)
Kocham takie fotkiIMG_20180116_165352
Hej dawno mnie tu nie było to moja kruszyna rośnie w oczach. To zdjęcie z 8t6d dziś już wypada 9t4d
Dwa razy w piątej dobieDziewczyny a Wy w których dobach miałyście transferowane zarodki?
Dziewczyny a Wy w których dobach miałyście transferowane zarodki?