Cudownie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji7][emoji7]
Nasz ma 6mm -kawał chłopa (mam przeczucie ze to chłopak). powodzenia!!
A który masz tydzień? Jak one szybko rosną?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji7][emoji7]
Nasz ma 6mm -kawał chłopa (mam przeczucie ze to chłopak). powodzenia!!
A który masz tydzień? Jak one szybko rosną?
No ja mam brzuszek już jakby z 4-5 mieisac byl nie da rady wciagnac.. nie wazylam się z rok więc nie wiem ile co i jak ale widać że jestem olinek okraglinekMi tez bylo niedobrze i wymiotowalam ale waga i tak rosla Jestem 2kg na plusie. A Ty @zylwia jak sie czujesz? Jak tam wszystko ok bez lekow? Juz jutro mam pierwszy dzien
W 5 dobie. Nie możesz się tym sugerować która z nas w której dobie. Mnie lekarz zapytał czy czekamy do 3 czy do 5 doby. Wybrałam do 5 bo mówił że jesli dotrwaja do 5 to są bardzo duże szanse na powodzenie...no i miał rację. Moja kuzynka też ivf i radziła mi do 5. Ale to jest też ryzyko bo do tej 5mogło nie zostać ani jednego a do 3 wszystkie. I w macicy im się będzie bardziej podobało rozwijać dalej.Dziewczyny a Wy w których dobach miałyście transferowane zarodki?
Masz rację, ruch poprawia samopoczucie.
Zawsze też starałam się ćwiczyć a przynajmniej dużo spacerować i zrobić odpowiednią ilość kroków każdego dnia. Jednak od czasu stymulacji jakoś mnie opuścił zapał. Nie jestem sobą.
Jesteś bardzo dzielna. Nie jestem dobra jeśli chodzi o znajdowanie odpowiednich słów ale jestem pełna podziwu dla Twojej postawy i odwagi.
Jak Ty to robisz że chudniesz